Introductie zoek-en-boek systeem hardlopen.nl

29 juni 2020
Sportaanbod Vorige

Het sportlandschap verandert en de behoefte van de sporter komt steeds meer centraal te staan. Zelf kunnen bepalen wanneer, waar en welke sport je beoefent. De fitnessbranche is hierin binnen de sport al jarenlang een koploper.

Van traditioneel naar flexibel sportaanbod

Ook de loopsport maakt hierin inmiddels zijn opmars met een gevarieerd aanbod aan hardloopgerelateerde clinics, voorbereidingstrajecten en workshops. We zien looptrainers op het hockeyveld of bij de voetbalvereniging om te werken aan loophouding, loopscholing en snelheid. Mooie ontwikkelingen die kansen bieden voor de loopsport en jouw club.

Zoek-en-boek systeem

Met het platform hardlopen.nl hebben we inmiddels een bereik gerealiseerd van ruim een miljoen bezoekers. Hoe mooi zou het zijn als we deze hardlopers kunnen verleiden richting een lokale club? In oktober lanceren we op hardlopen.nl een zoek-en-boek systeem. Dit systeem maakt het mogelijk om aanbod, producten en/of diensten van jouw club direct te boeken. De golfbond heeft een vergelijkbaar platform waarop de golfer (lid of gast) zijn eigen boeking kan doen rechtstreeks bij de golfbaan. Dit leverde in 2020 al 400 boekingen op.

E-Learning flexibilisering sportaanbod

Om clubs te helpen in de slag naar flexibilisering hebben we in de afgelopen maanden gewerkt aan een online clubtraject. Dit traject helpt je om stap voor stap deze mindset te ontwikkelen. Mocht je interesse hebben in deze e-learning (volledig online en in eigen gewenst moment te doorlopen), stuur dan een mail naar Amy Kortbeek, beleidsadviseur Sportaanbod.

Denk toekomstgericht en maak je sportaanbod flexibeler!