Kies het sportbestuur van het jaar

25 november 2008
Vorige

De jaarlijkse verkiezing voor \'Het sportbestuur van het jaar\' is weer van start gegaan. Vanaf heden kunnen ambitieuze sportbesturen zich via de website www.sportbestuurvanhetjaar.nl inschrijven voor deze bijzondere titel. De verkiezing is een gezamenlijk initiatief van vakblad SPORT Bestuur & Management, NOC*NSF en Stichting Sport & Zaken.

Om heel Nederland te laten zien welke geweldige mensen zich inzetten om de cruciale sportverenigingen draaiende te houden, organiseert vakblad SPORT Bestuur & Management jaarlijks de verkiezing \'Het sportbestuur van het jaar\'. Het is de landelijke verkiezing waarbij de spil van het rijke Nederlandse verenigingsleven - de sportbesturen - in het zonnetje worden gezet.

Timmert het bestuur van uw sportvereniging in 2008 flink aan de weg? Of kent u een sportbestuur dat dit jaar een bijzondere prestatie op zijn naam mag schrijven? Geef uw bestuursleden de erkenning die zij verdienen en ga naar www.sportbestuurvanhetjaar.nl. Daar kunt u ze aanmelden voor \'Het sportbestuur van het jaar 2008:

In het recente verleden zijn Atletiekverenigingen al succesvol geweest bij deze verkiezingen. Zo wist AV Phoenix uit Utrecht verleden jaar tot de laatste 8 overgebleven kandidaten te komen, en behaalde Nijmegen Atletiek in 2006 zelfs de 3e plaats. Atletiekverenigingen zijn ambitieus en staan er goed voor. Laat u zien!!

Naast de roem en erkenning vanuit de sportwereld - die vele deuren zal openen - zijn er fantastische prijzen te winnen en genieten de beste besturen gegarandeerd veel lof en eer van de gehele georganiseerde sportwereld.

Let op: de inschrijvingsprocedure via de website loopt tot en met 23 januari 2009!