Korting op SOSCoin voor Atletiekunieleden

26 november 2008
Vorige

Speciaal voor haar leden is de Atletiekunie een samenwerking aangegaan met SOScoin. Dat betekent dat leden deze token kunnen aanschaffen voor € 7,50 (inclusief verzendkosten) in plaats van € 11,50. Met vier euro korting krijg je dan een groene (Dutch Runners) of paarse (verenigingsleden) coin waarop gegevens staan die van belang zijn voor hulpverleners, mocht jou tijdens een evenement of gewoon training iets overkomen.

Je gaat er natuurlijk niet van uit dat er iets gebeurt als je net het bos bent ingelopen voor je trainingsrondje. Of dat je onwel wordt na het lopen van de helft van de Egmond Halve Marathon. Het is dan in ieder geval een veilig idee dat hulpverleners meteen contact kunnen opnemen met het thuisfront of meteen de juiste hulp kunnen bieden. Dat kan door een SOScoin aan je veter te rijgen waarop je jouw belangrijke gegevens kwijt kunt.

Wil jij ook met een veilig idee sporten, bestel dan voor 31 december van dit jaar je eigen SOScoin.

Bestellen kan vanaf half november via www.atletiekunie.nl/soscoin. De korting geldt voor één persoon. Wil je meer weten over SOScoin, kijk dan op www.soscoin.nl Heb je een vraag, dan kun je die mailen aan info@soscoin.nl.