Looptrainers schrijven zich massaal in

12 september 2017
Opleidingen Vorige

Looptrainers sprinten massaal naar de inschrijvingsmodule voor de Looptrainersdag op 11 november.

Het is dringen in het voorste startvak...

De inschrijving voor de 22e editie van de Looptrainersdag is geopend voor de licentiehouders en ruim 300 looptrainers hebben zich inmiddels aangemeld! De eerste reacties op het programma-aanbod zijn positief. Interessante workshops en veel variatie “voor elk niveau wat wils”.

Looptrainers in het bezit van een trainerslicentie kunnen nu  inschrijven voor twee interactieve, leerzame workshops. Woensdag 13 september komen de gediplomeerde trainers in actie en vrijdag 15 september opent de inschrijving voor iedereen.

De Keuzecross maakt deze editie weer deel uit van het programma. Een gevarieerd aanbod aan korte, interactieve clinics: van chirunning tot de trainer als entertainer en het meten van looptechniek door wearables. Schuif vrijblijvend aan bij de clinic van jouw keuze. Inschrijven voor de keuzecross is niet nodig.

En wil je écht optimaal sport beleven? Dan kom je toch gewoon vrijdagmiddag al naar Papendal? Boek tegen gereduceerd bedrag een overnachting in hotel Papendal en begin je weekend goed met een rondje rennen door de bosrijke omgeving van Papendal!  

Graag tot ziens #OpPapendal op zaterdag 11 november!