Looptrainersdag - Nog enkele plekken beschikbaar

19 september 2017
Kwaliteit kader Vorige

Nog enkele plaatsen beschikbaar voor de Looptrainersdag op 11 november!

Het gaat hard met de inschrijvingen! Het maximale aantal deelnemers is bijna bereikt.

Voor degene die nog geen tijd heeft gehad zich in te schrijven…..  er is nog voldoende variatie in workshops beschikbaar. 

Jeugdtrainers kunnen bijvoorbeeld aansluiten bij de workshop van de Leukste Jeugdtrainer van 2016: Luuk Wagenaar. Hij weet als geen ander hoe je een looptraining speels, uitdagend en interessant kunt maken voor kinderen. Een must voor iedere jeugdtrainer! 

Wil jij meer inzicht verkrijgen in de persoonlijkheidskenmerken van jouw lopers? Schrijf je in voor de workshop van Dick Otter. Hij laat zien hoe jouw persoonlijkheid van invloed is op de keuzes die je maakt. “Jij maakt het verschil”!

Naast de twee workshoprondes kan je vrijblijvend meedoen aan de ‘Keuzecross’. Ga je zelf sportief aan de slag en sluit je aan bij de clinic van Richard Douma of Gert-Jan Wassink? Of laat je je informeren over voeding bij herstel & blessure? Bekijk het aanbod van de Keuzecross en bedenk alvast waar jij bij wilt zijn!

Ben jij er bij op 11 november #OpPapendal? Er zijn nog enkele plaatsen vrij! Schrijf je vandaag nog in, doe nieuwe kennis op,  laat je inspireren en ga zelf actief aan de slag samen met zo’n 1100 collega-looptrainers!

Alle informatie  vind je op: www.looptrainersdag.nl