Looptrainersdag: Samen laten we Nederland beter lopen

29 augustus 2017
Vorige

Inschrijven vanaf 12 september a.s. 

De vakanties zitten er op en sportend Nederland gaat weer aan de slag! In de startblokken op de atletiekbaan, de warming-up in het bos, trainingsschema's worden aangescherpt. En op 11 november komen alle looptrainers op Papendal nieuwe kennis en inspiratie opdoen tijdens de 22e editie van de Looptrainersdag. Vanaf dinsdag 12 september opent de inschrijving voor de diverse doelgroepen.  

Het programma is rond en komt binnenkort op de website. Een gevarieerd aanbod aan sprekers en onderwerpen waaruit elke trainer zijn of haar voordeel kan halen. 

Nieuw dit jaar

Nieuw dit jaar is het speciale programma voor trainers van beginnersgroepen. Zij kunnen zich inschrijven voor een reeks workshops waarin de leerlijn voor het trainen van beginners centraal staat. Daarnaast hebben we een mooi side-event voor loopsportcoördinatoren en evenement-organisatoren. Deze editie staan trends in de loopsport centraal, met o.a.: Welke trends en technologieën hebben invloed op de beleving van de hardloper? Hoe betrek je de veeleisende loper bij jouw evenement of club?

Alle nieuwe kennis en inspiratie die de looptrainers opdoen op deze dag is direct toepasbaar op de eigen loopgroep. 

Staat de Looptrainerdag op 11 november al op jullie verenigingskalender?

#SamenlatenweNederlandbeterlopen

#Looptrainersdag