Maand van de Looptrainer op locatie

30 september 2020
Looptrainer Vorige

Heb jij je keuze al gemaakt? Ga jij voor online, voor offline of voor een combi van beide?

Maar liefst 644 enthousiaste trainers hebben hun keuze al gemaakt! Dit geeft aan dat er bij deze doelgroep een duidelijke behoefte bestaat om de kennis op hardloopgebied te verbreden of verdiepen. En daar geven wij graag gehoor aan, ook in deze tijd.

Op 29 september zijn de nieuwe maatregelen ingegaan voor de komende drie weken (tot dinsdag 20 oktober). Op dit moment kunnen we nog niet inschatten wat het betekent voor de maand november. Vooralsnog gaan alle activiteiten rondom de Maand van de Looptrainer gewoon door. Natuurlijk houden we de situatie goed in de gaten en blijft er een kans bestaan dat we, na 20 oktober, het praktijkgedeelte op locatie moeten annuleren. Nu is daar nog geen sprake van en kan ook jij nog je keuze maken uit het ruime aanbod aan workshops en webinars. Bekijk het programma voor de locaties en de onderwerpen en schrijf je in!

Blijf gezond en neem de maatregelen serieus. Des te groter is de kans dat we in november samen aan de slag kunnen op een sportaccommodatie tijdens de Maand van de Looptrainer! En dat is belangrijk, want:

 sterke, goed opgeleide trainers betekent een sterke club!

Vragen? Mail het projectteam.