Najaarsvergadering unieraad

01 december 2017
Vorige

Donderdagavond 30 november stond de unieraad in het teken van terugblikken op het jaar 2017 en vooruitkijken naar 2018. Belangrijke momenten in 2017 zijn de reorganisatie van het bondsbureau, het WK in Londen en de jaarlijks goed bezochte looptrainersdag. Het einde van de vergadering stond in het teken van het afscheid van Theo Hoex.

Afscheid Theo Hoex
Theo Hoex geeft na 8,5 jaar voorzitterschap het stokje door aan Eric van der Burg. Theo was een voorzitter die goed kan relativeren, rustig blijft, overzicht behoudt en respect heeft voor de medemens volgens de unieraad. Het bestuur omschrijft Theo als een verbinder pur sang die ieder de ruimte geeft om tot zijn recht te komen op een vriendelijke en tactvolle wijze.

Vooruitblikken naar het jaar 2018
Tijdens de vergadering zijn het jaarplan en de begroting voor 2018 goedgekeurd. De clubs verder versterken en de top- en breedtesport meer verbinden zijn punten die centraal staan. Pieke de Zwart, vanaf heden de nieuwe directeur van de Atletiekunie, heeft veel zin om samen met de nieuwe voorzitter Eric van der Burg de lijn door te zetten die ingezet is na de reorganisatie.