Nieuws van de ledenadministratie december 2018

21 januari 2019
Ledenadministratie Vorige

Aanvraag buitengewoon lidmaatschap

Stichting De Driedorpenloop gevestigd in de Gemeente Wijdemeren heeft het buitengewoon lidmaatschap van de Atletiekunie aangevraagd. Het doel van de stichting is het bevorderen en doen beoefenen van de atletiek- en de loopsport, alsmede het organiseren van hardloop- en wandelsportevenementen. Overeenkomstig artikel 6 lid 3 van het algemeen reglement bestaat gedurende 1 maand na deze publicatie gelegenheid om tegen erkenning schriftelijk bezwaar te maken bij het bestuur van de Atletiekunie, p/a bondsbureau.
 

Goedkeuring buitengewoon lidmaatschap

  • Stichting Atletiek & Wandelpromotie Cromstrijen te Klaaswaal is met ingang van 1 januari 2019 aangesloten bij de Atletiekunie, de organisatiecode is X0006902. Het doel van de stichting is het o.a. het organiseren van atletiek- en wandelactiviteiten.
  • Stichting 40 Mijl te Den Ham is met ingang van 1 januari 2019 aangesloten bij de Atletiekunie, de organisatiecode is X0024913. Het doel van de stichting is het o.a. het ondersteunen bij het organiseren van de marathon.
     

Beëindiging buitengewoon lidmaatschap

Per 31 december 2018 heeft Stichting De Ronde Venen Marathon (X0005913) te Abcoude het buitengewoon lidmaatschap beëindigd.

 

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Arda Pommer