Nieuws van de ledenadministratie februari 2017

02 maart 2017
Administratie Vorige

Aanvraag nieuwe vereniging

Running Breda te Breda heeft het lidmaatschap bij de Atletiekunie aangevraagd. Het clubtenue bestaat uit: shirt: zwart; short: zwart. De contactpersoon (voorzitter) is mevrouw I.M.A.A. Keusters, Moleneind 38, 4847 CJ  TETERINGEN. Overeenkomstig artikel 6 lid 3 van het algemeen reglement bestaat gedurende 1 maand na deze publicatie gelegenheid om tegen erkenning schriftelijk bezwaar te maken bij het bestuur van de Atletiekunie, p/a bondsbureau.

Aanvraag wijziging clubtenue

Groningen Atletiek (V0024505) te Groningen heeft verzocht het clubtenue als volgt te mogen wijzigen. Junioren t/m senioren: shirt: groen met in het wit de opdruk Groningen Atletiek, onder de oksels een zwarte baan en op de rug een smalle zwarte streep; broek: overwegend zwart met groene accenten. Pupillen: shirt: effen zwart met witte opdruk op de borst: GRONINGEN ATLETIEK ; short: effen zwart. Overgangstermijn 30 april tot 30 oktober 2017. Eventuele bezwaren kunt u binnen 1 maand richten aan Arda Pommer.

Goedkeuring wijziging clubtenue

KAV Holland (V0003120) te Haarlem heeft toestemming ontvangen het clubtenue als volgt te mogen wijzigen. Shirt: wit met embleem; broek: zwart. Overgangstermijn 1 maart tot 1 september 2017.

Aanvraag buitengewoon lidmaatschap

SPORTEVENTS te Baarle-Nassau heeft het buitengewoon lidmaatschap van de Atletiekunie aangevraagd. De secretaris is de heer T. Michielsen, Reigerlaan 1, 5111 DH  Baarle-Nassau. Het doel van de stichting is het organiseren van hardloopwedstrijden. Overeenkomstig artikel 6 lid 3 van het algemeen reglement bestaat gedurende 1 maand na deze publicatie gelegenheid om tegen erkenning schriftelijk bezwaar te maken bij het bestuur van de Atletiekunie, p/a bondsbureau.

Goedkeuring buitengewoon lidmaatschap

Stichting Evenementen BRC te Nederhorst den Berg is met ingang van 1 maart 2017 aangesloten als buitengewoon lid bij de Atletiekunie. De organisatiecode is X0004906. De contactpersoon is de heer G. van der Vliet.

Nieuwe loopgroep Hardlopen.nl

Per 1 maart 2017 hebben wij welkom geheten VeloFit te Utrecht, de organisatiecode is B0005008. Klik hier voor meer informatie voor het aansluiten van een Loopgroep onder Hardlopen.nl.

Beëindigingen loopgroep Hardlopen.nl

De volgende loopgroepen onder Hardlopen.nl hebben het lidmaatschap per 31 december 2016 bij de Atletiekunie beëindigd. Triatlon Trainingsgroep Nieuwkoop (B0010001) te Nieuwkoop; Loopgroep Medemblik (B0004007) te Medemblik

 

Mocht je meer informatie willen hebben inzake bovenstaande, kan je contact opnemen met onze ledenadministratie.