Nieuws van de ledenadministratie februari 2019

01 maart 2019
Ledenadministratie Vorige

Aanvraag nieuwe vereniging

Get Running te Eindhoven heeft het lidmaatschap bij de Atletiekunie aangevraagd. Het clubtenue bestaat uit: shirt: blauw met wit en logo; short: blauw met wit. Overeenkomstig artikel 6 lid 3 van het algemeen reglement bestaat gedurende 1 maand na deze publicatie gelegenheid om tegen erkenning schriftelijk bezwaar te maken bij het bestuur van de Atletiekunie, p/a bondsbureau.
 

Aanvraag buitengewoon lidmaatschap

Stichting WPR (Wielersport Promotie Rotterdam)  te Berkel en Rodenrijs heeft het buitengewoon lidmaatschap van de Atletiekunie aangevraagd. Het doel van de stichting is het organiseren van sportieve evenementen, met name hardloop- en wielerwedstrijden. Overeenkomstig artikel 6 lid 3 van het algemeen reglement bestaat gedurende 1 maand na deze publicatie gelegenheid om tegen erkenning schriftelijk bezwaar te maken bij het bestuur van de Atletiekunie, p/a bondsbureau.
 

Omzetten Loopgroep Hardlopen.nl in vereniging

Loopwijzer (B0001013) te Amsterdam is per 1 januari 2019 omgezet van Loopgroep (Hardlopen.nl) in een verenigingsvorm. De tenaamstelling blijft Loopwijzer en het verenigingsnummer is V0001184. Het clubtenue bestaat uit shirt: blauw met Loopwijzer logo op borst; short/tight: zwart.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Arda Pommer