Nieuws van de ledenadministratie september 2018

08 oktober 2018
Ledenadministratie Vorige

Goedkeuring nieuwe vereniging 

DWLoopschool Hattem te Hattem is met ingang van 1 oktober 2018 aangesloten bij de Atletiekunie. Het verenigingsnummer is V0018467. Het clubtenue bestaat uit: shirt: blauw turquoise; short: zwart.

Aanvraag wijziging clubtenue

AV Rucphen`90 (12370) te Rucphen heeft verzocht het clubtenue als volgt te mogen wijzigen.
Singlet: blauw, bij de armsgaten voor en achterkant klein strookje wit, aan zijkanten vanaf de armsgaten een klein strookje zwart dat doorloopt tot onderaan. Aan de achterkant aan tweekanten bijna boven aan wat zwart doorlopend naar boven. Aan de linker voorkant op borsthoogte is een klein clublogo gedrukt en op de achterkant een groter logo, de logo’s zijn wit. Op de voorkant en achterkant in het midden logo het merk Rogelli gedrukt. Shirt: heeft zwarte korte mouwen rond de armsgaten stroken wit dat naar onder door loopt naar de mouw. Aan de zijkanten een klein strookje zwart dat doorloopt tot onderaan, links boven aan de voorkant op de schouder logo van het merk Rogelli en aan de achterkant in het midden boven logo het merk Rogelli gedrukt. Aan de linker voorkant op borsthoogte is een klein clublogo gedrukt en op de achterkant een groter logo, de logo’s zijn wit. Short: zwarte looplegging van het merk Rogelli. Tevens hebben zij een overgangstermijn van 6 maanden aangevraagd. Eventuele bezwaren kunt u binnen 1 maand richten aan Arda Pommer.

Toestemming wijziging clubtenue

Avanti-Wilskracht (V0020456) te Glanerbrug heeft toestemming ontvangen het clubtenue als volgt te mogen wijzigen. Shirt: rood met zwart en wit; short: rood met zwart en wit.

ChiTA (V0024542) te Ter Apel heeft toestemming ontvangen het clubtenue als volgt te mogen wijzigen. Shirt/top/singlet: groen met aan de zijkant een rood, wit blauwe bies; short: zwart. Overgangstermijn 1 oktober 2018 tot 1 april 2019.

Mocht je meer informatie willen hebben inzake bovenstaande, kan je contact opnemen met Arda Pommer