Op de clubagenda: 9 november 2019

30 juli 2019
Kwaliteit kader Vorige

Op zaterdag 9 november a.s. vindt de Looptrainersdag plaats #OpPapendal. Een supergezellige, maar ook leerzame dag speciaal voor alle looptrainers met passie voor hun vak!

Wat staat er op het programma?
Je maakt een keuze uit drie workshops. Alle nieuwe kennis en inspiratie die je hier opdoet, is direct inzetbaar op jouw eigen trainingsgroep!

Tussen de workshops door is er tijd voor een bezoek aan het Loopsportplein. Je vindt hier hardloopgerelateerde gadgets, kleding en nog veel meer. Kom testen, proeven, ruiken, voelen, lezen, doe je voordeel met de speciale Looptrainersdagaanbiedingen en maak kennis met Hardlopen.nl!  Tijdens deze dag vindt ook de uitreiking van De Loper plaats. Deze wisseltrofee gaat naar een club, persoon of instantie die zich het ‘Meest innovatief in de loopsport’ mag noemen. Nieuwsgierig? Kijk dan naar de voorwaarden van deze verkiezingscampagne.

Wanneer kan ik inschrijven?
De inschrijving gaat gefaseerd open. Trainers in het bezit van een trainerslicentie kunnen zich als eerste inschrijven. Voor hen opent de inschrijving op 11 september. Als licentiehouder heb je dus de eerste keuze uit de workshops. Voor het bijwonen van deze dag ontvang je vier licentiepunten op niveau 3. Vanaf 13 september kan iedereen zich inschrijven. Weet je al dat je wilt gaan, schrijf je dan snel in, zodat er nog plek is bij de workshops die jij graag wilt volgen.

De starttijden staan al online. Binnenkort vind je daar ook het volledige workshopaanbod.
“Samen lopen is leuker!” tijdens de Looptrainersdag:

Waar?              Hotel- & Congrescentrum Papendal in Arnhem

Wanneer?        Zaterdag 9 november 2019

Contact:           looptrainersdag@atletiekunie.nl

Zet de datum met grote letters op de kalender en geef jezelf de mogelijkheid deze dag bij te wonen!