Programma Looptrainersdag is rond!

09 september 2019
Trainer en Coach Vorige

Het programma van de Looptrainersdag is rond!

Ben jij die hardlooptrainer die zichzelf iedere keer weer uitdaagt om het beste uit zijn trainingsgroep te halen?  Die pas tevreden is als zijn lopers met een rood bezweet hoofd en een glimlach huiswaarts keren? Kom dan op zaterdag 9 november a.s. naar Papendal en volg maar liefst drie hoogwaardige, hardloopgerelateerde workshops. De komende editie staat weer garant voor een hoop plezier en inspanning. Uiteraard blijft het belangrijkste ingrediënt van de dag het opdoen van nieuwe kennis zodat jij je trainingsgroep kunt verrassen met nieuwe inzichten en trainingsvormen. 

Breng in de pauzes een bezoekje aan het Loopsportplein. Op veler verzoek teruggekeerd op het progamma: een gezellig plein met kramen waar je naar hartenlust kunt shoppen en kennis kunt maken met de nieuwste snufjes op hardloopgebied voor jezelf of voor je club. 

Licentiehouders (4 licentiepunten) kunnen zich vanaf woensdag 11 september inschrijven, op vrijdag 13 september opent de inschrijving voor iedereen.

Samen leren we beter lopen:

Waar?              Hotel- & Congrescentrum Papendal in Arnhem

Wanneer?         Zaterdag 9 november 2019

Informatie:        www.looptrainersdag.nl

Contact:           looptrainersdag@atletiekunie.nl

Ben jij er bij op 9 november? Sprint dan a.s. woensdag (of vrijdag) direct naar de inschrijfmodule! Voorgaande jaren was het maximum aantal deelnemers van 1100 snel bereikt.