Save the date Looptrainersdag 6 november 2021

01 juli 2021
Trainer en Coach Vorige

25e editie Looptrainersdag

Op zaterdag 6 november organiseren we de 25e editie van de Looptrainersdag! Uiteraard op de plek waar álles in het teken staat van sport: Sportcentrum Papendal in Arnhem.  Een gezellige, maar vooral ook leerzame dag speciaal voor alle looptrainers in Nederland! Het programma is een mix van theorie- en praktijkworkshops afgewisseld met pauzes waar je onder het genot van een kop koffie met andere trainers in gesprek kunt gaan. 

Verkiezingscampagne: Wie is het meest innovatief in de loopsport?

Doe mee met de jaarlijkse verkiezingscampagne en ding mee naar de titel “Meest innovatief in de loopsport”. We houden een verkiezing in het land voor iedereen die zich onderscheidt op het gebied van de recreatieve loopsport. Op basis van alle inzendingen kiezen we de vijf mooiste initiatieven. Een jury beoordeelt de aanmeldingen. Tijdens de Looptrainersdag maken we de winnaar bekend. 

Aanmeldformulier verkiezing

After-movie

Alvast een beetje voorpret? Bekijk dan hier de after-movie van 2019.  Daar moet jij als gepassioneerd hardlooptrainer toch bij zijn dit jaar?!

Houd 6 november vrij  in je agenda en kom samen met je collega-trainers naar Papendal; inschrijven gaat groepsgewijs en start op 21 september. Het definitieve programma en alle overige informatie staat begin september online

Vragen? Mail het projectteam.