Stralende jeugdleden op de club, nu en in de toekomst!

27 februari 2020
Trainer en Coach Vorige

Ieder kind verdient een training waarin ze plezier hebben met elkaar én waar ze veel leren. Plezier en groei zijn dé basis voor een leven lang sporten. En hier is de club bij gebaat. Want kan je hieraan voldoen, dan blijven jeugdleden langer aan je club verbonden.

Maar hoe zorg je er voor dat je deze groep kinderen enthousiast houdt? Dat je ze blijft uitdagen en dat ze met plezier naar de training blijven komen?
Een mooi moment om in deze ‘Week van het sportplezier’ aandacht te hebben voor activiteiten die bijdragen aan dit plezier in en om de baan. Dat verhoogt niet alleen de sfeer, maar draagt ook bij aan de betrokkenheid van leden en hun ouders bij de club.

Maak daarom kennis met onze vernieuwde jeugdbijscholingen: FUNdament Lopen, Werpen en/of Springen! Speciaal ontwikkeld voor pupillentrainers! In deze bijscholingen ligt het accent op de biomechanica van de verschillende atletiekonderdelen, motorisch leren en kindgerichte jeugdatletiek. Uiteraard zijn er ook scholingen voor juniorentrainers.

Bijkomend voordeel…

  • Bij jou op de club
  • Direct toepasbaar op jouw jeugdgroepen
  • Licentiepunten voor licentiehouders
  • Laag deelnemerstarief
  • Ervaren opleider

We komen graag naar jouw club toe! Vragen? Stuur een bericht per mail of bel 026-4834849.