Tamminga Sports en Atletiekunie verlengen samenwerking

31 maart 2021
Accommodatie Vorige

De Atletiekunie en Tamminga Sports hebben vandaag de lopende partnerovereenkomst verlengd tot 2024. Tamminga Sports zal daardoor ook de komende jaren weer optreden als ‘Official Supplier’ op het gebied van atletiekmaterialen en de inrichting van atletiekaccommodaties.

Het specialistische bedrijf dat onder het motto ‘Alles voor Atletiek’ een breed assortiment aan wedstrijd- en trainingsmaterialen aanbiedt, is blij met deze verlenging. ‘Dat de Atletiekunie weer tot 2024 met ons door wil, is voor ons echt een teken van waardering van de samenwerking’, aldus Christian Tamminga.

Voorheen richtte het bedrijf van de voormalig topatleet zich vooral op nieuwe materialen en inrichting van atletiekbanen, maar tegenwoordig zijn er tal van extra diensten die ze aanbieden. ‘Zo zijn we erg veel bezig met ons ‘2nd life’ principe. Dit houdt in dat we met meer aandacht voor duurzaamheid kijken naar de reeds aanwezige materialen. Kunnen we dit repareren of renoveren en daarbij gebruik maken van werkbare delen van oude materialen waardoor we deze kunnen recyclen. Ook faciliteren we steeds vaker inrichtingen van krachthonken bij atletiekverenigingen en bekijken we ook de mogelijkheden voor outdoor fitness op een atletiekbaan om de accommodaties op deze manier multifunctioneel te maken.’

De Atletiekunie, bij monde van algemeen directeur Pieke de Zwart, is eveneens erg enthousiast over verlengde samenwerking met Tamminga Sports. ‘Het is fijn om een vakspecialistische partij met kennis van atletiek en hart voor de sport naast ons te hebben staan waarmee we onze clubs van goede adviezen en uitstekende materialen kunnen voorzien. Tamminga heeft actuele expertise in huis en kent de atletieksport tot in haar vezels wat maakt dat we de groeiambities van onze sport gezamenlijk kunnen waarmaken’.