Team:Fit inspiratiebijeenkomst tijdens de BMX World Cup

13 maart 2019
Accommodatie Vorige

Team:Fit inspiratiebijeenkomst tijdens de BMX World Cup
Wil jij als atletiekvereniging ook aan de slag met een gezonder aanbod in je kantine of accommodatie? Ontdek zaterdag 11 mei hoe makkelijk het is om je kantine gezelliger én gezonder te maken. Aansluitend kun je het BMX World Cup bezoeken: het spannendste BMX spektakel.

Steeds meer sportclubs en -accommodaties zetten zich in voor een gezonder aanbod in de sportkantine. Elke stap richting een gezondere kantine is een vooruitgang en alle stappen samen leiden tot een groot succes. 

Zoek jij als atletiekvereniging nog naar de juiste aanpak of ben je benieuwd naar de strategie van andere clubs? Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG), de initiatiefnemer van Team:Fit, nodigt je uit voor een inspiratiebijeenkomst op Sportcentrum Papendal. Tijdens deze bijeenkomst delen collega-kantinebeheerders en -bestuurders hun vragen en ervaringen, doe je praktische kennis op en krijg je handige tips op het gebied van voeding. De Team:Fit Coaches en Team:Fit partners  zijn aanwezig om jou op weg te helpen jouw vereniging of accommodatie gezonder te maken. 

Bestuurders en kantinebeheerders zijn van harte welkom op 11 mei vanaf 13.00 uur op Sportcentrum Papendal. Er wordt plenair gestart en daarna uiteen in kleinere groepen. Om 15.30 uur wordt het programma afgerond en wordt gezamenlijk de BMX World Cup bezocht. Naast dit BMX spektakel kun je ook het festival op het terrein bezoeken. Hier treden diverse bandjes op en vind je een uitgebreid aanbod aan eten en drinken. 

Voorafgaand kun je alvast een kijkje nemen op www.teamfit.nl, de website van het BMX Papendal en de website van het festival

Aanmelden
Wil je als Atletiekvereniging hierbij aanwezig zijn?
Meld je voor 26 april aan via deze link. Heb je vragen? Mail dan naar [email protected]
 
Ken je zelf nog een sportclub of -accommodatie die aan de slag wil met een gezonder aanbod in de kantine? Stuur deze uitnodiging dan zeker naar hen door.

Samen gaan we naar een gezondere sportomgeving!