Toppers in actie tijdens finales Athletics Champs competitie

29 oktober 2018
Wedstrijdorganisator en jurylid Vorige

Op zaterdag 29 september kwamen voor de laatste keer dit seizoen de pupillen in actie tijdens de finalewedstrijd van de pupillencompetitie bij AV Haarlemmermeer in Hoofddorp. Hoofddorp was één van de locaties waar in juni en september de Athletics Champs finalewedstrijden plaatsvonden.

Melissa Boekelman

Eind juni hadden ARV Achilles in Etten Leur en DAK in Drunen de primeur. In totaal streden daar bijna 500 pupillen in teams om een mooie plek in het verenigingsklassement. In Etten Leur werden de atleetjes getrakteerd op een bezoek van niemand minder dan meervoudig Nederlands kampioene kogelstoten Melissa Boekelman. Melissa deelde de prijzen uit en uiteraard was er tijd voor handtekeningen en selfies.

Kim Dillen

Marathonloopster Kim Dillen verzorgde op één september een spetterende warming-up bij Eindhoven Atletiek. Vervolgens gingen de deelnemers stuiterend van start met de teamestafette. Op 15 september kwamen de Friese atleten in actie bij AV Heerenveen.

Robert Lathouwers

Oud olympiër op de 400 meter Robert Lathouwers ging in september on tour langs maar liefst drie locaties. Bij Athlos in Harderwijk, ADSV Dynamica in Vlissingen en tijdens de slotfinale bij AV Haarlemmermeer in Hoofddorp schreeuwde Robert alle pupillen vol enthousiasme naar de eindstreep.  Aan het eind van de dag zag je de handtekening van Robert terug op schoenen, shirts, startnummers en zelfs op bezwete kinderwangen. 

Wil je meer informatie over Athletics Champs? Bel of mail Dorien van der Burg  026-4834800

Foto's: Jack Koning