Update de hardloopkalender

30 oktober 2017
Vorige

De laatste maanden van 2017 zijn aangebroken, tijd om plannen te maken voor 2018. Tijd om de gegevens van je hardloopevenement(en) in de kalender van 2018 in te voeren. De hardloopkalender van hardlopen.nl wordt elke maand door meer dan 16.000 unieke bezoekers bekeken. Jammer als ze jouw evenement(en) niet tegenkomen!
 

Weet je de datum voor 2018 of voor een volgende editie van je loopevenement(en)? Dan kun je elk gewenst moment deze datum aanpassen. Wacht niet te lang met het invoeren van een nieuwe datum om een zo compleet mogelijke hardloopkalender te presenteren! Niet alleen voor de hardlopers die hun planning tijdig willen maken, maar ook voor de publicatie van de aangesloten loopevenementen die in Runner's World Magazine komen te staan.

Hoe werkt het ook alweer als je gegevens wilt aanpassen van je loopevenement, je evenement wilt kopiëren naar een volgende editie of je loopevenement door omstandigheden (sneeuw, extreme warmte, etc) moet afgelasten? Lees hier onze uitgebreide handleiding.