Verenigingsleden in het zonnetje gezet

06 maart 2017
Bestuur Vorige

In de eerste maanden van 2017 zijn er weer een groot aantal mensen onderscheiden met waarderingsspelden van de Atletiekunie, er is zelfs een erespeld uitgereikt. Hieronder een overzicht:


Fred Kroon – AV Achilles - Waarderingsspeld 
Fred startte zijn activiteiten bij de vereniging als pupillentrainer. Na enige jaren groeide de liefde voor de recreatie- en loopsport. Hij behaalde in de loop der jaren allerlei diploma's. Momenteel is hij al vele jaar hoofdtrainer van een van de lopersgroepen binnen de club. Hij was de grote drijfveer achter de competitieploegen masters, met name voor de vrouwen. Loopsport is zijn passie geworden.


Ad van der Wiel – AV Pijnenburg - Erespeld
Ad heeft, als voorzitter van de stichting Sylvestercross, deze nationaal en internationaal bekende cross dan 10 jaar geleid en laten uitgroeien tot een goed georganiseerde cross met ca. 4000 deelnemers.


Bram Zonderop – AV Sparta - Waarderingsspeld
Bram stopt met geven van jeugdtrainingen. Hij heeft dat dan zo'n 35 jaar gedaan. Hij stond aan de basis van onze Voorburgse afdeling en een aantal jaren terug ook in Leidschendam. In de Houtrusttijd was hij één van de trekkers van de baanploeg tijdens alle NK's.


Agaath Bouman – Phanos - Waarderingsspeld
Vanaf het jaar 2000 stond Agaath 15 jaar als hoofd wedstrijdsecretariaat van de Nederlandse Kampioenschappen Baanatletiek in het Olympisch Stadion haar mannetje. Agaath was betrokken bij de organisatie van de jaarlijkse indoorwedstrijden die Phanos organiseert. Ook heeft Agaath Bouwman sinds 1999 deel uitgemaakt van het bestuur van Phanos.

Ronald de Vogel – Phanos - Waarderingsspeld
Ronald heeft zich direct al opgeworpen als een actief vrijwilliger binnen de vereniging. Met name bij de organisatie van de wegwedstrijden van Sagitta en Phanos. Ronald doet al jarenlang het wedstrijdsecretariaat van de jaarlijkse Vondelparkloop, de Phanos Bosloop en Boscross en in het verleden de Amsterdamse Grachtenloop.


Danny van Nooij – DAK Drunen - Waarderingsspeld - 25 jaar lid
Wil van de Lee – DAK Drunen - Waarderingsspeld - 40 jaar lid
John van Heeswijk – DAK Drunen - Waarderingsspeld - 25 jaar lid
Rika Bikker – DAK Drunen - Waarderingsspeld - 25 jaar lid


Zelf iemand in het zonnetje zetten binnen jouw vereniging? Dat kan!