Wat heeft het stimuleringsbudget voor sport en beweegaanbieders tot nu toe opgeleverd?

21 september 2018
Aangepaste atletiek Vorige

Momenteel zijn er al ruim 330  aanvragen toegekend en gemiddeld zijn er 8 sporters per sport- en beweegaanbieder extra gaan sporten. Het stimuleringsbudget is er voor atletiekverenigingen met een aangepast beweeg- en sportaanbod. Tot en met het einde van dit jaar kun je als vereniging nog aanspraak maken op deze financiële bijdrage. ‘Een kans die je niet moet laten liggen,’ volgens Rotterdam Atletiek. Jesse Caron verzorgt hier het aangepaste aanbod en deelt zijn ervaring. Lees hier zijn succesverhaal en hoe Rotterdam Atletiek het stimuleringsbudget heeft ingezet. 

Zelf als vereniging het stimuleringsbudget aanvragen?
De voorwaarden voor de aanvraag en het aanvraagformulier zijn te vinden via www.grenzeloos-actief.nl. Het stimuleringsbudget dat beschikbaar is voor het uitbreiden en versterken van sport- en beweegaanbod wordt uitgekeerd via NOC*NSF en bedraagt maximaal € 950 (inclusief btw) per sport- en beweegaanbieder. Let op: bij de aanvraag is altijd instemming van de contactpersonen van sportbonden en/of van regiocoaches/ provinciaal consulenten nodig. Het is nog mogelijk om tot en met december 2018 een aanvraag te doen voor het stimuleringsbudget.

Wil je weten of een of een aanvraag passend is voor het stimuleringsbudget of wil je dat iemand meedenkt? Neem dan contact op met Grenzeloos Actief.