We beginnen weer! 67.000 lopers gingen je voor!

02 maart 2017
Loopsport Vorige

Op meer dan 150 locaties gaan we deze maand weer van start met Yakult Start to Run. Dat betekent altijd wel een locatie bij jou in de buurt! En je bent niet alleen: meer dan 67.000 lopers zijn jou met Yakult Start to Run voorgegaan en hebben het hardloopvirus te pakken. Zij waarderen de trainers en het programma met een 8,5! Dus, kom van die bank af en doe mee aan de leukste hardloopcursus van Nederland. De inschrijving is geopend op www.yakultstarttorun.nl.  

Energiek en fit gevoel

Yakult Start to Run is een fijn begin als je wilt gaan hardlopen. Want leren hardlopen kan al in zeven weken! Lekker buiten in de frisse lucht, mannen en vrouwen, jong en oud, totaal ongetraind en beginners. In zeven weken voel jij je fitter, heb je een strakker lijf, meer energie en minder stress. Kortom, een fit en fris gevoel.

Ik ben verkocht!

“Ik ben het levende bewijs: je bent nooit te oud om te beginnen met hardlopen! Je gaat vanzelf gezonder eten waardoor je die extra kilo’s kwijtraakt. Bovendien heb ik me samen met mijn vriend ingeschreven en nu hebben we allebei de smaak te pakken!” aldus Henriett (38 jaar) die in 2016 deelnam aan Start to Run en inmiddels lid is van de loopgroep waar ze begon.

Samen lopen is leuker

Het leukste is dat je het niet alleen hoeft te doen. Professionele trainers van hardloopclubs staan te trappelen om jou te helpen én gezellige loopmaatjes wachten je wekelijks op voor een energieke training van ongeveer anderhalf uur. Want samen lopen is leuker. Dan merk je al snel dat jij dat ook kunt: hardlopen. Na zeven weken trainen loop je al 25 minuten achter elkaar. 

Samen Nederland beter laten lopen

De Atletiekunie is een inspirerende coach voor elke hardloper: van beginner tot lange afstandsloper. Via 300 clubs, 60 loopgroepen en 75 evenementenorganisaties voorziet de Atletiekunie 140.000 leden en de rest van Nederland van producten en diensten om hardlopers op weg te helpen. Samen laten we Nederland beter lopen!

Ga snel naar www.yakultstarttorun.nl voor meer info of om je in te schrijven.