Week van het Sportplezier - 2 tot 10 maart 2019

25 februari 2019
Bestuurder en commissielid Vorige

Nog meer sportplezier tijdens de Week van het Sportplezier!

In de Week van het Sportplezier staat het sportplezier van met name kinderen in iedere sport centraal. Een mooi moment om als club of team activiteiten te organiseren die bijdragen aan het plezier in en om de baan! Dat verhoogt niet alleen de sfeer, maar draagt ook bij aan de betrokkenheid van leden en hun ouders bij de club.

Hoe is de sfeer bij jullie op de club?

Laat tijdens de Week van het Sportplezier van 2-10 maart, zien hoe jullie ervoor zorgen dat iedereen zich welkom voelt. Door de acties te delen via social media kun je aan een breder publiek laten zien dat jouw club sportplezier hoog in het vaandel heeft staan. Dus roep iedereen op de club op om mee te doen en deel de acties online met #sportplezier.

Sportbonden en NOC*NSF werken, in opdracht van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, aan het actieplan "Naar een veiliger sportklimaat”. Hoe? Door jou als bestuurder, trainer, coach, scheidsrechter, jurylid of ouder te leren hoe je sportplezier stimuleert. En om in te grijpen als het fout gaat.

Want sportplezier kun je maken! Kijk op de website van Sportplezier en van de Academie van Sportkader voor meer informatie.