Wie strik jij?!

04 juli 2019
Bestuurder en commissielid Vorige

Doe jij als club mee aan de Nationale Sportweek?

Uit onderzoek vanuit NOC*NSF blijkt dat mensen graag ‘aan de hand’ meegenomen worden richting een vereniging. Dit is binnen atletiek (en hardlopen) niet anders. Mensen worden liever geïntroduceerd aan de hand van een bestaand lid die hen wegwijs maakt, dan dat ze zelf kennis gaan maken bij een club. Wij zien kansen om hier op in te spelen en niet-leden een handje te helpen om met jullie club in aanraking te komen.

Dit jaar is de Nationale Sportweek van 20 t/m 29 september. Het doel is: zoveel mogelijk mensen in beweging brengen. Als Atletiekunie willen wij clubs hierbij ondersteunen.

Zet je deuren open!
Via hardlopen.nl (powered by Atletiekunie) willen we hardlopers naar de club trekken met de actie: “Wie strik jij?”.

De bedoeling is dat huidige leden worden ingezet (als ambassadeurs) om in de Nationale Sportweek iemand te “strikken” en deze persoon mee te nemen naar de club. Een volwassenen manier van vriendjes en vriendinnetjes dag.

Hierbij richten we ons vooral op hardlopers, omdat we weten dat er 2,4 miljoen mensen ongebonden hardlopen en hardlopen een van de drie meest beoefende sporten is. Wij zijn er als Atletiekunie, samen met jullie, nog steeds van overtuigd dat hardlopen bij de club het leukste is! #samenlopenisleuker.

Meld je aan als club uiterlijk 31 augustus!
Doe mee en meld je aan als club voor een of meerdere displays (20 veters per display). De eerste 10 clubs die zich aanmelden ontvangen 1 display met veters gratis*. Zet het display op de toonbank en maak je leden erop attent dat ze met deze veters een buurman, buurvrouw, vriend of vriendin kunnen strikken om tijdens de Nationale Sportweek mee te komen trainen op de club.

* De overige clubs betalen €10,- per display
* Deze actie gaat door als minimaal 10 clubs zich aanmelden