Yakult Start to Run trainersbijeenkomst

26 januari 2016
Vorige

Op vrijdag 12 februari komen 170 trainers bijeen #OpPapendal voor de Yakult Start to Run trainersbijeenkomst. Alle trainers die in 2016 actief zijn voor Yakult Start to Run zijn van harte welkom. Op de bijeenkomst presenteert Yakult zich aan de trainers als nieuwe partner van de grootste beginnerscursus van Nederland. Naast een pleniair programma is er keuze uit zeven workshops waarin trainers inspiratie opdoen om de beginnende loper op de best mogelijke manier te begeleiden. De trainers zijn na de bijeenkomst weer helemaal klaar voor de start om vele beginners de eerste stappen in hun hardloopcarrière te laten zetten.    

Programma
Vanaf 16.00 uur zijn de looptrainers van Yakult Start to Run van harte welkom in het Hotel en Congrescentrum Papendal. Tijdens de workshops, die om 16.45 uur starten, wordt er aandacht besteed aan kennisoverdracht, specifiek gericht op de beginnende hardloper. Er is keuze uit zeven (7) workshops door gerenommeerde workshopleiders. 

nr.

Titel workshop

Type

WS  leider

1

Het stellen van effectieve coaching vragen …

Theorie

Joyce van Santen

2

Zelfreflectie voor Start to Run trainers aan de hand van de 4 inzichten van het trainerschap

Theorie

Paul Voois

3

Beter presteren door optimale voeding

Theorie

Esther Holvast

4

Fijne motoriek bij de beginnende hardloper

Praktijk binnen

Rolf Oostenbrink

5

Start to Run met aandacht voor licht belastende technische loopvormen

Praktijk binnen

Smits en Metzemaekers

6

Ondersteunende oefeningen bij  Start to Run 

Praktijk buiten

Leo Neuteboom

7

Oefenvormen voor alle soorten beginnende lopers

Praktijk buiten

Aart Stigter

 

Chronoloog

16.00 – 16.30 uur         
16.30 – 16.45 uur         
16.45 – 17.55 uur         
17.55 – 18.15 uur         
v/a 18.00 – 19.00 uur    
19.00 – 20.00 uur         
20.00 – 20.30 uur         
20.30 uur         

Ontvangst met koffie/thee en een versnapering
Omkleden / verzamelen / naar locatie workshop
Workshopronde
Omkleden / douchen
Soep met broodjes & netwerken
Plenair programma
Borrel
Einde

Hiervoor geldt wel ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’ gezien het maximum aantal van 170 deelnemers voor de trainersbijeenkomst (er hebben inmiddels ruim 150 Start to Run trainers ingeschreven). Vanaf 18.00 uur is er soep met broodjes en om 19.00 uur bieden wij het plenaire programma aan met onder andere kennismaking met onze nieuwe Start to Run partner Yakult en de presentatie ‘Scoren met social media’ door Martin van Berkel. Daarna sluiten we gezellig met elkaar af met een borrel.

Inschrijven
Ben je Start to Run trainer en wil jij er ook bij zijn op 12 februari? Schrijf je dan nu in! Maak bij inschrijving een keuze uit één van de zeven workshops. Klik hier om in te schrijven. Gebruik bij inschrijving je registratie-/lidnummer en de 4 cijfers van je postcode en klik op de oranje button ‘mijn gegevens’. Vul de gegevens aan, kies een workshop en klik vervolgens op inschrijven om je inschrijving te voltooien. Je kunt inschrijven tot en met 10 februari a.s. tenzij het maximale aantal van 170 deelnemers eerder is bereikt. Je kunt de trainersbijeenkomst uitsluitend bijwonen als je bent ingeschreven. Indien je in het bezit van een trainerslicentie van de Atletiekunie ontvang je na inschrijving en deelname aan de trainersbijeenkomst één licentiepunt op niveau 3.