Yakult Start to Run trainersbijeenkomst 2022

15 juni 2022
Trainer en Coach Vorige

Afgelopen zaterdag vond de Yakult Start to Run trainersbijeenkomst 2022 plaats op Nationaal Sportcentrum Papendal. Na twee jaar afwezigheid, letterlijk stilstaan, waren er meer dan 70 enthousiaste trainers aanwezig in Arnhem.

De middag was gevuld met interactieve workshops. Het ging over deelnemers vinden en binden, het voorkomen van blessure-uitval en loopscholing voor beginners. Daarnaast kregen trainers antwoord op de vraag wat beginners motiveert om te starten met hardlopen.

Uiteraard sloten we de middag af met een hapje en drankje en namen alle deelnemers een nieuwe set Yakult Start to Run trainerskleding mee naar huis. Kortom, het was een geslaagde middag. Trainers, dank voor jullie komst. Het is opnieuw duidelijk, je kunt niet beter leren hardlopen dan onder begeleiding van jullie! 

Baal je (terecht) dat je dit evenement gemist hebt? Bieden jullie als club nog geen Yakult Start to Run aan? Het is dé beginnerscursus van de Atletiekunie waarmee je de beginnende, ongebonden loper in beweging brengt en naar de club trekt. 
Mail naar [email protected] voor meer informatie en/of meld je club aan.

Fotografie: BSR Agency