Verenigingen

Prins Hendrik (Vught) zoekt jeugdtrainers op maandag- en woensdagavond voor de C/D junioren

 

Wie zijn wij:

 • Een gezellige atletiekvereniging in Vught, op een topaccommodatie!
 • Wij bieden onder andere trainingen aan voor de jeugd van 6 tot en met 15 jaar
 • De jeugdatletiek is gericht op ontwikkeling en plezier: het bewegende kind staat centraal
 • Wij bieden onze jeugdleden de kans om op het eigen gewenste niveau te sporten; hierbij gaan we uit van twee trainingen per week en deelname aan wedstrijden 
 • Daarnaast zijn er nog mogelijkheden voor het volgen van extra trainingen
 • Kinderen trainen altijd in groepen met hun leeftijdsgenoten, jongens en meisjes door elkaar
 • Deelname aan competities en kampioenschappen moedigen wij aan.
   

Wie zoeken wij

 • Je bent een enthousiaste trainer met enige kennis van atletiek
 • Je bent in staat om zelfstandig een groep van 10-15 atleten gericht training te geven
 • Je kunt werken met de leerlijnen atletiek
 • Je bezoekt ook regelmatig wedstrijden
 • Je kunt goed samenwerken
   

Wat hebben wij te bieden

 • Gezellige vereniging met een topaccommodatie
 • Mogelijkheden tot opleidingen zowel intern als extern
 • Vrijwilligersvergoeding
 • Gedeelde verantwoordelijkheid voor de groep
 • Veel kennis in de vereniging aanwezig
 • Begeleiding voor, tijdens en na de training

Heb je interesse?

Neem dan contact op met Monique Kuenen; dan kunnen we afspreken om eens te komen kijken. Graag reageren vóór 15 maart zodat we 1 april weer op volle kracht het outdoor-seizoen kunnen starten. (eerder kan natuurlijk altijd)

Verenigingen
Vught
09 januari 2020

Studentenatletiekvereniging D.A.V. Kronos is op zoek naar een meerkamptrain(st)er voor haar gevarieerde meerkampploeg. Kronos telt ongeveer 80 leden. Wegens recente veranderingen is er behoefte aan een nieuwe meerkamptrain(st)er. Als trainer ben je in dienst van het Sportcentrum van de Universiteit Twente. Vanuit het Sportcentrum worden alle sporten op de UT geregeld. Voor onze trainingsgroep op de dinsdag en donderdag zoeken we een trainer die minimaal 1,5 uur training kan geven in de week.

De meerkampgroep is een fanatieke, betrouwbare en vooral gevarieerde groep met zowel beginners als zeer ervaren atleten.

Wij zoeken een trainer die met veel enthousiasme training kan geven en het een uitdaging vindt om te werken met studenten. Daarnaast is het belangrijk dat je de sfeer binnen onze vereniging goed aanvoelt en samen met de vereniging realistische doelen voor de lange termijn opstelt.

Wat zoeken wij:

 • Beschikbaarheid op dinsdag en/of donderdagavond 
 • Iemand die afwisselende trainingen kan geven
 • Iemand die kwalitatieve trainingen kan geven met aandacht voor de hele groep

De vereniging

Opgericht in 1964 is D.A.V. KRONOS de oudste en de meest actieve studenten atletiekvereniging van Nederland. Een vereniging voor en door studenten. Kronos is de atletiekvereniging waar atletiekbeoefening op elk niveau wordt gecombineerd met heel veel gezelligheid! Op de UT hebben we goede trainingsfaciliteiten: een prachtige nieuwe atletiekbaan (sinds 2015) waar het beoefenen van (bijna) alle atletiekonderdelen mogelijk is.

Daarnaast ligt direct achter de UT mooie bossen voor de duur- en crosstraining.

Kronos is er voor studenten met zowel een atletiek achtergrond als voor studenten die nog nooit eerder kennis gemaakt hebben met de atletieksport. Iedereen kan bij ons kennismaken met alle takken van atletiek, maar we hebben ook doorgewinterde atleten die enthousiastelingen mee op sleeptouw nemen en erg fanatiek zijn met wedstrijden. Wij hebben verschillende trainingsgroepen: De wedstrijd loopgroep (mila), de recreant loopgroep, de basisloopgroep, de sprintgroep en de meerkampgroep.

Leden van Kronos doen veelal ook mee aan wedstrijden, denk hierbij bijvoorbeeld aan regionale weg-, cross en baanwedstrijden en natuurlijk ook de competitie en voor indoorwedstrijden wordt zo nu en dan Apeldoorn aangedaan. Daarnaast doen leden natuurlijk ook mee aan de acht jaarlijkse atletiek studentenkampioenschappen en evenementen als de Batavierenrace.

Bij Kronos ligt het activisme onder de leden erg hoog en Kronos organiseert dan ook elk jaar een aantal wedstrijden. Een wegwedstrijd (de Campusloop) en een baanwedstrijd (de Johan Knaap Games). Ook de Fanny Blankers Koen Games zou je als Kronos wedstrijd kunnen zien, daar bijna de gehele vereniging bij die organisatie betrokken is.

Wat hebben wij te bieden

Wij bieden een vrijwilligerscontract die wordt verstrekt vanuit het Sportcentrum van de Universiteit Twente.

Enthousiast na het lezen van deze vacature of heb je nog vragen? Mail dan naar bestuur@kronos.nl of bel: 06-19986962

Verenigingen
Twente
03 december 2019

Lopersgroep De Grenslaupers uit Stramproy zoekt één of meer hardlooptrainers (M/V) voor de dinsdag- en donderdagavondgroep. Binnen deze heel gezellige loopgroep mag men presteren maar het hoeft niet.

Wat vragen wij:

 • Je bent enthousiast en kunt goed omgaan met mensen;
 • Je bent (bij voorkeur) reeds in bezit van basis Looptrainer 3 diploma (Atletiekunie) of bereid dit in overleg te behalen;
 • Je bent beschikbaar op dinsdag- en/of donderdagavond van 19:30u tot 21:00u. Dinsdag vanuit Stramproy en donderdag vanuit Weert (IJzeren Man of Atletiekbaan).


Wat bieden wij jou:

 • De mogelijkheid tot het volgen van een cursus looptrainer;
 • Een passende trainersvergoeding;
 • Boven alles een leuke enthousiaste groep hardlopers en hardloopsters om te begeleiden.

Heb je interesse. Neem contact op met secretariaat@degrenslaupers.nl 

Verenigingen
Stramproy
14 november 2019

Voor een van onze recreatieve loopgroepen van de Veenendaalse Atletiek Vereniging zijn we op zoek naar een nieuwe trainer. De groep bestaat uit 28 leden en traint op maandag – en woensdagavond van 19.00 tot 20.00 uur. Het plezier in het hardlopen en het onderlinge contact staat bij deze groep voorop.

Per 1 januari 2020 zijn wij op zoek naar een nieuwe trainer (m/v) met een BLT 3 licentie. Je werkt samen met twee assistent-trainers uit deze groep en de andere trainers uit ons trainersteam.

Wij bieden:

- Veel gezelligheid en sportiviteit;
- Diverse georganiseerde activiteiten door het jaar heen;
- Een actieve vereniging
- Een vrijwilligersvergoeding per training.

Wij vragen:

- Het bezit van een diploma BLT3 of de bereidheid deze te willen halen (op kosten van onze vereniging);
- Maken van jaarprogramma en geven van de trainingen;
- Een goede samenwerking met onze andere trainers.

Interesse? Reacties graag voor 1 december 2019 per mail naar:

secretaris@vav-veenendaal.nl t.n.v. Richard van Keulen, coördinator Loopgroepen

We kijken uit naar je reactie!

Verenigingen
Veenendaal
29 oktober 2019

Scopias Venlo is een groeiende atletiekvereniging. Voor de ABC-junioren allround zijn we per 1-1-2020 op zoek naar een of meerdere trainers voor de donderdagavond. Deze groep bestaat momenteel uit een kleine 20 atleten tussen de 14 en de 18 jaar. Deze atleten trainen voornamelijk voor hun plezier, en gaan soms naar een wedstrijd.

We zoeken een enthousiaste trainer, liefst met AT2 of AT3 achtergrond, maar ook mensen zonder atletiek-ervaring nodigen we van harte uit om te reageren. Onze trainers van de andere junioren groepen helpen je graag.
Deze goep traint naast de donderdagavond ook op dinsdagavond en zondagmorgen. Mocht je hierbij ook willen begeleiden, samen met andere trainers, dan is dat een pré.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met

cindyhovens@hotmail.com

Cindy Hovens
Bestuur Scopias afdeling jeugd 

Verenigingen
Venlo
29 oktober 2019

Hardloopvereniging de Dijkrunners is een recreatieve hardloopvereniging met ongeveer 150 leden. Elke maandag- en woensdagavond wordt er tussen 19:15 en 20:30uur getraind op onze verharde 400 en 500 meter baan, direct aan de A15 bij Dodewaard. Naast de hardloopbaan wordt tijdens de trainingen ook gebruik gemaakt van het viaduct, fietspaden en de dijk. Elk jaar verzorgen we voor onze leden een bostraining en een bootcamp of citytrail, introducees zijn dan ook van harte welkom. De trainingen worden verzorgd door gediplomeerde trainers in groepen van verschillende niveaus. Na elke training is er tijd voor een kopje koffie of thee om nog even gezellig met elkaar na te praten.

Meer informatie en foto’s over en van onze gezellige vereniging vindt je op www.dijkrunners.nl of bezoek onze Facebookpagina.

Wat kunnen wij je bieden;

 • Een trainersopleiding bij de Atletiekunie
 • Een goede begeleiding tijdens de opleiding
 • Een passende vergoeding
 • Een enthousiaste groep

Wat vragen wij van je;

 • Kennis en ervaring op gebied van hardlopen
 • Betrokkenheid bij de vereniging
 • Kan lopers motiveren en stimuleren
 • Samenwerking met onze huidige trainers
 • Beschikbaar op maandag en woensdagavond van 19:00– 21:00 uur

Voldoe je aan dit profiel en heb je interesse, neem dan contact op met een van de bestuursleden van hardloopvereniging de Dijkrunners te Dodewaard. (info@dijkrunners.nl)

Verenigingen
Dodewaard
02 oktober 2019