Ledenadministratie

Onze afdeling ledenadministratie staat voor je klaar

 

Arda Pommer                                                                                         

 

Oproep aan alle Ledenadministrateurs

Het bijhouden van de ledenadministratie is een enorme klus waar veel administrateurs de nodige uurtjes zoet mee zijn. Bovenal is het een heel belangrijke klus; voor een goed inzicht in het ledenverloop/-groei van je vereniging eigenlijk onmisbaar. Daarnaast is het voor deelname aan wedstrijden enorm belangrijk dat alle leden juist geregistreerd staan. Dat geldt voor jouw administratie, maar ook voor die van ons. Ook afgelopen seizoen zijn er helaas weer gevallen geweest waarbij atleten voor een onjuiste vereniging zijn uitgekomen, niet goed waren overgeschreven waardoor men werd uitgesloten van deelname aan NK’s en/of competitie.

Om deze situaties in de toekomst te voorkomen, hebben we jullie hulp nodig. Daarom een dringend verzoek om de administratie goed op orde te houden en wijzigingen zo snel mogelijk door te geven aan onze ledenadministratie. 

Roepnaam invullen bij aanmelden nieuwe leden

Hierbij het verzoek om bij het aanmelden van de nieuwe leden de roepnaam in te vullen. Dit in verband met WAP (wedstrijd administratie programma) waar de roepnaam van essentieel belang is. Indien mogelijk ook bij de reeds bestaande leden van jouw vereniging alsnog de roepnamen door te geven aan de ledenadministratie.

Info over onze ledenpas voor individuele leden vind je op www.atletiek.nl