Clubwijzer

ClubWijzer wijst jouw club de weg!

Ga direct naar MijnAtletiek om in te loggen voor ClubWijzer.

Verenigingen staan voor steeds grotere uitdagingen. De wereld is complexer dan ooit te voren en dat maakt het besturen van een vereniging er niet gemakkelijker op. Hoe houd je als bestuurder het overzicht en de grote lijnen in de gaten? Een helikopterview is een essentiële voorwaarde voor het bepalen van het beleid.

Om jou hierbij te helpen hebben we ClubWijzer ontwikkeld, waarbij bestuursleden inzicht krijgen in de belangrijkste kengetallen van de vereniging. Alle essentiële gegevens zijn terug te vinden op één plek! ClubWijzer wijst de weg bij het bepalen van de strategie. Door het raadplegen en invullen van ClubWijzer kun je belangrijke trends waarnemen en krijg je snel inzicht in hoe jouw vereniging er momenteel voor staat.

Geen enkele vereniging is hetzelfde. Er is een grote diversiteit voor wat betreft grootte, ambitie, trainingsaanbod, samenstelling, organisatiekracht e.d. Door het invullen van ClubWijzer krijgen wij beter inzicht in de lokale situatie van de verenging. Op die manier kunnen we in onze dienstverlening beter maatwerk leveren en inspelen op de vraag van de vereniging. Tevens verzamelen we zo gegevens die met elkaar vergeleken kunnen worden. Landelijke en onderlinge benchmarks behoren tot de mogelijkheden. Verenigingen met vergelijkbare vraagstukken zullen met elkaar in contact gebracht worden.

Downloads

Als bestuurslid heb je via Mijn Atletiek toegang tot ClubWijzer. De secretaris kan ook andere vrijwilligers binnen de vereniging machtigen tot toegang. ClubWijzer is een beveiligde omgeving en voldoet aan de belangrijkste beveiligings- en privacy standaarden.

ClubWijzer is een tool die continue verder aangepast wordt op basis van de wensen en behoeften van verenigingen. Heb je suggesties of vragen hebben ter verbetering van ClubWijzer? Dan vernemen wij deze graag!

Vragen, opmerkingen of tips over Clubwijzer?

 

Paul Peters