Looptrainersdag

De 22e Looptrainersdag vindt plaats op zaterdag 11 november 2017 op Papendal. 

 

Geslaagde 21e Looptrainersdag #OpPapendal. 

De Looptrainersdag 2016 kent wederom een geslaagde 21e editie met bijna 1100 deelnemers. Veel looptrainers keerden voldaan en met een rugzag vol inspiratie huiswaarts.

De dag was ingedeeld in drie blokken en een keuzecross. Deelnemers konden zich vooraf voor één van de vele workshops inschrijven; de keuzecross kende een vrije inloop. Praktijksessies van Jip Vastenburg en Anton Engels, workshops van Robert Lathouwers, Berber van den Berg en Andrea Deelstra. In totaal bood deze 21e Looptrainersdag meer dan 100 workshops.

Voor het eerst was er ook een speciaal programma voor bestuurders en loopsportcoördinatoren van verenigingen en loopgroepen. Tijdens dit programma kregen de bestuurders vier presentaties.

Edwin Kammerman heeft een uitgebreid verslag gemaakt.
De Looptrainersdag is op foto vastgelegd door Erik van Leeuwen. 
 

Informatie over de Looptrainersdag ontvangen?
Wil je in de toekomst geïnformeerd worden over de Looptrainersdag, vul dan hier* je relatienummer en de cijfers van je postcode in. Vink vervolgens de optie 'Ik wil informatie over toekomstige Looptrainersdagen ontvangen 'aan. Je ontvangt vanaf dat moment de uitnodiging voor de Looptrainersdag.   

Je kunt je ook afmelden voor toekomstige mailingen. Vink dan de optie 'Ik wil informatie over toekomstige Looptrainersdagen ontvangen' uit. Je ontvangt geen uitnodiging meer per e-mail voor de Looptrainersdag.

*Door in bovenstaande velden je lidnummer achter te laten, ga je ermee akkoord dat wij je in de toekomst per e-mail informeren over kaderdagen (zoals de Looptrainersdag). Persoonlijke gegevens en e-mail adressen worden nooit aan derden verstrekt en gebruiken we uitsluitend voor het toezenden van informatie over deze kaderdagen. 

Contactgegevens
E-mail: looptrainersdag@atletiekunie.nl