E-learning Eetstoornissen in de atletiek

Deze e-learning is doorlopend te volgen. Je kunt je te allen tijde hiervoor inschrijven. 

Sporters hebben een hoger risico op het ontwikkelen van een eetstoornis dan niet-sporters. Uit onderzoek blijkt dat naarmate het prestatieniveau toeneemt het risico op serieuze vormen van een eetstoornis toenemen. Helaas is atletiek één van de sporten waarbij ongezond eetgedrag, en dus het risico op een eetstoornis, vaker gesignaleerd worden.

De Atletiekunie staat voor ‘Een leven lang sporten met plezier’, hier passen een eetstoornis en de gevolgen hiervan niet bij. Daarom bieden we deze e-learning aan om jou als trainer de handvaten te geven om eetstoornissen bij jouw atleten te voorkomen, of te signaleren wanneer het wel de verkeerde kant op gaat of dreigt te gaan, en wat je dan kunt doen.

Deze e-learning is gratis voor alle aangesloten clubs en loopgroepen en is bedoeld voor trainers. Je kunt alleen inschrijven als je een aangesloten club of loopgroep bent.

Zodra jouw inschrijving is goedgekeurd ontvang je automatisch een link naar de online leeromgeving (SKILLS). Hier heb je twee maanden toegang toe, daarna wordt de toegang tot SKILLS automatisch stopgezet.

Hieronder staat een start- en einddatum, dit is niet van toepassing op deze e-learning. Je kunt de e-learning Eetstoornissen in de atletiek volgen op elk moment die voor jou het beste uitkomt.

We wensen je veel succes!

Startdatum: donderdag, 01 aug 2024
Einddatum: donderdag, 01 aug 2024
Maximaal aantal deelnemers: 300
Niveau: Niveau 3
Behaalde punten: 1

Doe jij ook mee?

Donderdag, 1 aug 2024

Overig
€ 7,50 Deelnemersbijdrage E-learning eetstoornissen in atletiek
Inschrijven Inschrijven voor deze opleiding