Kenniscentrum

Alle informatie gebundeld voor jou als bestuurder, trainer of vrijwilliger

Kenniscentrum Header

Uitgelichte onderwerpen

Lidmaatschap Wandelaars (Atletiekunie)

Wandelen bij de club zorgt dat mensen vitaal blijven, onderdeel (blijven) uitmaken van een sociale omgeving en deskundige begeleiding krijgen. Dat is primair de meerwaarde van de club voor de wandelaars en daarbij ondersteunt de Atletiekunie de club in zijn algemene organisatie.

Lees meer
VoltaClub
VoltaClub

VoltaClub is hét pakket waarmee atletiekverenigingen en loopgroepen worden ondersteund en ontzorgd op het gebied van administratie én communicatie. Met dit complete pakket kunnen aangesloten clubs eenvoudig vanuit één platform hun hele administratie uitvoeren. Daarnaast vinden leden, vrijwilligers en fans al hun clubinformatie in de gepersonaliseerde app. Het complete VoltaClub pakket bieden we alle aangesloten clubs kosteloos aan.

Lees meer
Veelgestelde vragen over de verenigingsmonitor

Hieronder volgt een lijst met veelgestelde vragen over het dashboard van de verenigingsmonitor. Deze lijst wordt regelmatig aangevuld.

Lees meer

Ben jij enthousiast en kun je andere trainers activeren?

Opleider worden

Goed opgeleide trainers dragen bij aan de vitaliteit van de club . Om trainers goed op te leiden zijn goede opleiders van belang. Wij zijn op zoek naar jou! Heb je interesse?

Lees meer