Sportplezier en Veiligheid voor jury en officials

E-learning Sportplezier en Veiligheid voor Jury en Officials

In deze e-learning krijg je meer informatie over veilig en vertrouwd sporten. Er worden praktijksituaties benoemd en je krijgt meer te weten over het onderwerp grensoverschrijdend gedrag. Maar ook hoe om gaat wanneer je een situatie mee zal maken waarin grensoverschrijdend gedrag vertoond wordt. De belangrijkste contactpersonen worden vermeld. Kortom een erg leerzame en nuttige e-learning!

Inschrijven

Schrijf in met je Volta account. Ben je je lidnummer vergeten? Vraag deze dan hier op. Heb je nog geen Volta account? Klik dan hier om een account aan te maken. Je ontvangt daarna een mail om een wachtwoord aan te maken. In de mail wordt ook het Voltanummer vermeld. Dit nummer vul je in bij ‘lidnummer’ tijdens het inschrijven.

Let op! Maak bij het aanmelden gebruik van een PC of laptop met een geschikte browser zoals Google Chrome, Microsoft Edge of Safari. Internet Explorer is een verouderde browser en niet geschikt.

E-Learning

Het doorlopen van deze module kost je maximaal een uur.

De e-learning bestaat uit verschillende onderdelen en werkvormen. Je kan de e-learning in 1 keer doorlopen maar je mag het ook opsplitsen over verschillende momenten. Per hoofdstuk zie je een tijdsinschatting, hierop kan je baseren of je daar wel of geen tijd meer voor hebt. Op deze manier kan jij je eigen pad invullen.

We wensen je veel succes!

Startdatum: vrijdag, 31 mei 2024
Einddatum: zondag, 26 okt 2025
Maximaal aantal deelnemers: 1000
Contact e-mailadres: [email protected]

Locatie

Adres: Papendallaan 7
6816 VD Arnhem
Atletiekunie

Doe jij ook mee?

Vrijdag, 31 mei 2024

Jury
Arnhem
Inschrijven Inschrijven voor deze opleiding