Berichten van de ledenadministratie april 2024

Geplaatst op Maandag, 1 april 2024
Berichten van de ledenadministratie april 2024

Aanvraag wijziging clubtenue

  • Altena Road Runners (V0013263) te Giessen-Woudrichem heeft verzocht het clubtenue als volgt te mogen wijzigen. Shirt: wit met oranje; short: zwart.
  • Atletiek Vereniging Jahn II (V0024511) te Stadskanaal heeft verzocht het clubtenue als volgt te mogen wijzigen. T-shirt/singlet/topje: navy blue met op de linkerborst het clublogo. Hotpants/tight: zwart. Tevens hebben zij een overgangstermijn van 6 maanden aangevraagd.

Eventuele bezwaren kun je binnen één maand na publicatie richten aan Arda Pommer.

Toestemming wijziging clubtenue

NSL (V0007249) te Noordwijkerhout heeft toestemming ontvangen het clubtenue als volgt te mogen wijzigen. Bovenkleding: Het T-shirt en singlet bestaan uit twee hoofdkleuren. Het bovenste deel wordt Midnight Green (donkergroen/PMS 5463). Aan de voorzijde op de linkerborst komt het NSL logo in geel en wit. Aan de achterzijde, tussen de schouders, komt het logo groot in geel en wit. Het onderste gedeelte wordt Geel (PMS 3945). Deze twee kleuren worden van elkaar gescheiden door een drie kleurige swoosh. De swoosh is aan de voor- en achterzijde zichtbaar en bestaat uit drie tinten groen. Bij het T-shirt is het uiteinde van de mouwen voorzien van een gele band. Aan de voorzijde onder in het gele gedeelte zijn een aantal golvende, donkergroene lijnen verwerkt die van links naar rechts onderin weglopen. Op de achterzijde onder in het gele gedeelte zijn een aantal golvende, donkergroene lijnen verwerkt die van rechts naar links onderin weglopen. Onderkleding: zwarte broek naar keuze (verschillende modellen mogelijk). Overgangstermijn 1 april tot 1 oktober 2024.

Goedkeuring nieuwe vereniging

DailyRun te Heemstede is per 1 april 2024 aangesloten bij de Atletiekunie onder nummer V0003190. Het clubtenue bestaat uit shirt: Craft/roze/wit/geel//zwart logo op de borst; short: Craft/zwart.

Aanvraag buitengewoon lidmaatschap

Stichting Nijmegen Global Athletics te Nijmegen heeft het buitengewoon lidmaatschap aangevraagd. Het doel van de stichting is het organiseren van het onderdeel Track & Field series en de NK 10.000 m. Overeenkomstig artikel 6 lid 3 van het algemeen reglement bestaat gedurende 1 maand na deze publicatie gelegenheid om tegen erkenning schriftelijk bezwaar te maken bij het bestuur van de Atletiekunie, p/a bondsbureau.

Goedkeuring buitengewoon lidmaatschap per 1 april 2024

  • Stichting Organisatie Sportevenementen Haarlemmermeer te Haarlemmermeer, organisatiecode X0003905. Het doel van de stichting is het promoten en wedstrijdelement bij hardloopevenementen.
  • Stichting Ultraloop Winschoten te Winschoten, organisatiecode X0024915. Het doel van de stichting is het organiseren van de RUN Winschoten Ultraloop, estafette 10x10 km en Lutje RUN kids.
  • Stichting Dispensatio te Elburg, organisatiecode X0021909. Het doel van de stichting is het organiseren van o.a. De Wallenloop Elburg, Havenloop, Vogelloop en Vogel wandeltocht.
  • SQM Holding B.V. te Valkenburg aan de Geul, organisatiecode X0017917. Het doel van de organisatie is om tijdens het evenement 24hrs Sittard van dit jaar een wereldrecordpoging zal worden gedaan.

Clubfunctionarissen gewijzigd?

Zijn er wijzigingen geweest in de functionarissen van jullie club? Zorg er dan voor dat deze mutaties verwerkt worden zodat wij over de juiste gegevens beschikken en functionarissen geen informatie van ons missen. Had de oude functionaris een inlog voor Volta? Vergeet deze dan niet te beëindigen in Volta (via Gebruikersbeheer). Ook voor diverse andere onderwerpen die betrekking hebben op de ledenadministratie vragen wij jullie aandacht. Lees hier verder.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Arda Pommer