Berichten van de ledenadministratie februari 2023

Geplaatst op Maandag, 6 februari 2023
Berichten van de ledenadministratie februari 2023

Aanvraag wijziging clubtenue

DOKEV (04160) te Anna Paulowna heeft verzocht het clubtenue te mogen wijzigen. Shirt (lang en korte mouw, singlet en topje): lichtblauw, midden op de borst het verenigingslogo, op de rug verenigingsnaam in het wit. Jasje: donkerblauw met verenigingsnaam en logo in het wit op de borst, op de rug verenigingsnaam in het wit. Broek (diverse designs): zwart met eventueel lichtblauwe verticale band met verenigingslogo. Ook hebben zij een overgangstermijn van 6 maanden aangevraagd. Eventuele bezwaren kun je binnen één maand na publicatie richten aan Arda Pommer

Goedkeuring wijziging clubtenue

AV Unitas (17341) te Sittard heeft toestemming ontvangen het clubtenue als volgt te mogen wijzigen. Bovenkleding: blauw t-shirt, singlet of dames top waarvan de kleur blauw naar beneden toe donkerder wordt. Voorkant links op de borst het nieuwe logo van de club. Van de zijnaad aan de rechter kant naar het midden toe lopen oranje strepen in verschillende lengtes schuin omlaag. Naar beneden toe worden deze strepen gemiddeld genomen iets langer. Achterkant: Ongeveer ter hoogte van de schouders in het midden het nieuwe logo van de club. Van de zijnaad aan de linker kant naar het midden toe lopen oranje strepen in verschillende lengtes schuin omlaag. Naar beneden toe worden deze strepen gemiddeld genomen iets langer. Onderkleding: zwarte broek naar keuze (verschillende modellen mogelijk). Overgangstermijn: 1 februari tot 1 augustus 2023.

Goedkeuring buitengewoon lidmaatschap per 1 februari 2023

Stichting Veluwe Sportief te Ermelo, organisatiecode X0019907. Het doel van de stichting is o.a. het organiseren van de trailrun en de dassentrailrun.

Beëindiging buitengewoon lidmaatschap per 31 december 2022

Stichting Nelli Cooman Games (X0024903) te Stadskanaal

Naamswijziging Buitengewoon Lidmaatschap

Stichting Venlo-Loopstad.com is statutair gewijzigd (28 juli 2017) in Stichting Venloop


Voor meer informatie kun je contact opnemen met Arda Pommer