Berichten van de ledenadministratie juli 2022

Geplaatst op Donderdag, 7 juli 2022
Berichten van de ledenadministratie juli 2022

Aanvraag nieuwe vereniging

LoopieLoopie te Heerhugowaard heeft het lidmaatschap bij de Atletiekunie aangevraagd. Het clubtenue bestaat uit: shirt: blauw met zwarte tinten; short: zwart. Overeenkomstig artikel 6 lid 3 bestaat gedurende 1 maand na deze publicatie gelegenheid om tegen erkenning schriftelijk bezwaar te maken bij het bestuur van de Atletiekunie, p/a bondsbureau.

Aanvraag wijziging clubtenue

AV Scheldesport (V0011231) te Terneuzen heeft verzocht het clubtenue te mogen wijzigen. Shirt: groen met wit met op de voorkant het verenigingslogo en op de achterkant een witte verticale band met de tekst A.V. Scheldesport; short: zwart (met eventueel een groene randje onderzijde). Ook hebben zij een overgangstermijn van 6 maanden aangevraagd. Eventuele bezwaren kun je binnen één maand na publicatie richten aan Arda Pommer

Goedkeuring wijziging clubtenue

  • Atledo (V0013303) te Dongen heeft toestemming ontvangen het clubtenue als volgt te mogen wijzigen. Singlet/top: basiskleur azuurblauw met antracietgrijze en witte nuances, witte banen in zijkanten, opdruk in wit voorkant: klein Atledo-logo, groot loper-logo. Opdruk in wit achterkant: tekst ATLEDO in de breedte op de top en in de lengte op het singlet (onveranderd); Broek/short: zwart. Overgangstermijn 1 juli tot en met 31 december 2022.
  • De Kieviten (V0010247) te Bleiswijk heeft toestemming ontvangen het clubtenue als volgt te mogen wijzigen. T-shirt, longsleeve en singlet: donkerblauw met aan de voorkant op borsthoogte de opdruk van het clublogo in wit en lichtblauw, met de naam van de Kieviten in witte letters eronder. Op de achterzijde een lichtblauwe balk met in donkerblauwe letters de naam van de Kieviten. Erboven staat in witte letters ‘atletiek- en wandelvereniging’. Eronder staat in witte letters het webadres van de Kieviten: www.dekieviten.nl. Short, sprinter en tight: zwart.
  • Isala ’96 te Kampen heeft toestemming ontvangen het clubtenue als volgt te mogen wijzigen. Shirt/topje: blauw voorzien van het verenigingslogo; broekje: zwart. Overgangstermijn 1 juli tot en met 31 december 2022.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Arda Pommer