Berichten van de ledenadministratie juni 2024

Geplaatst op Maandag, 3 juni 2024
Berichten van de ledenadministratie juni 2024

Goedkeuring nieuwe vereniging

Loopvrienden Amsterdam te Amsterdam is per 1 juni 2024 aangesloten bij de Atletiekunie onder nummer V0001188. Het clubtenue bestaat uit shirt: groen met groen/wit logo op linkerborst, naam op achterzijde; short: zwart.

Aanvraag wijziging clubtenue

Loopgroep Hoorn (V0004129) te Hoorn heeft verzocht het clubtenue als volgt te mogen wijzigen. Shirt: geel met blauw/zwarte opdruk; Short: zwart. Tevens hebben zij een overgangstermijn van vier maanden aangevraagd. Eventuele bezwaren kun je binnen één maand na publicatie richten aan Arda Pommer.

Goedkeuring buitengewoon lidmaatschap per 1 juni 2024

4Ameland te Voorthuizen, organisatiecode X0019908. Het doel van de stichting is het organiseren van het hardloopevenement Adventurerun op Ameland. 

Houd de clubgegevens actueel!

Zijn er wijzigingen geweest in de functionarissen van jullie club? Zorg er dan voor dat deze mutaties verwerkt worden zodat wij over de juiste gegevens beschikken en functionarissen geen informatie van ons missen. Had de oude functionaris een inlog voor Volta? Vergeet deze dan niet te beëindigen in Volta (via Gebruikersbeheer). Ook voor diverse andere onderwerpen die betrekking hebben op de ledenadministratie vragen wij jullie aandacht. Lees hier verder.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Arda Pommer