Berichten van de ledenadministratie maart 2024

Geplaatst op Dinsdag, 5 maart 2024
Berichten van de ledenadministratie maart 2024

Toestemming wijziging clubtenue

Gloria Atletiek (V0013352) te Baarle-Nassau heeft toestemming ontvangen het clubtenue als volgt te mogen wijzigen. Shirt: borst en rug donker marineblauw, links en rechts verticale witte baan, onder oksel verticale licht marineblauwe baan, op de borst en op de rug verenigingslogo in wit. Short: zwart.

Aanvraag wijziging clubtenue

NSL (V0007249) te Noordwijkerhout heeft verzocht het clubtenue als volgt te mogen wijzigen. Bovenkleding: Het T-shirt en singlet bestaan uit twee hoofdkleuren. Het bovenste deel wordt Midnight Green (donkergroen/PMS 5463). Aan de voorzijde op de linkerborst komt het NSL logo in geel en wit. Aan de achterzijde, tussen de schouders, komt het logo groot in geel en wit. Het onderste gedeelte wordt Geel (PMS 3945). Deze twee kleuren worden van elkaar gescheiden door een drie kleurige swoosh. De swoosh is aan de voor- en achterzijde zichtbaar en bestaat uit drie tinten groen. Bij het T-shirt is het uiteinde van de mouwen voorzien van een gele band. Aan de voorzijde onder in het gele gedeelte zijn een aantal golvende, donkergroene lijnen verwerkt die van links naar rechts onderin weglopen. Op de achterzijde onder in het gele gedeelte zijn een aantal golvende, donkergroene lijnen verwerkt die van rechts naar links onderin weglopen. Onderkleding: zwarte broek naar keuze (verschillende modellen mogelijk). Tevens hebben zij een overgangstermijn van 6 maanden aangevraagd. Eventuele bezwaren kun je binnen één maand na publicatie richten aan Arda Pommer.

Goedkeuring nieuwe vereniging

LintRunners te Vleuten is per 1 maart 2024 aangesloten bij de Atletiekunie onder nummer V0005189. Het clubtenue bestaat uit shirt: groen met een bloemlogo op linkerborst en achterzijde gevolgd met tekst LintRunners; short: zwart.

Aanvraag nieuwe vereniging

DailyRun te Heemstede heeft het lidmaatschap bij de Atletiekunie aangevraagd. Het clubtenue bestaat uit shirt: Craft/roze/wit/geel//zwart logo op de borst; short: Craft/zwart. Overeenkomstig artikel 6 lid 3 van het algemeen reglement bestaat gedurende 1 maand na deze publicatie gelegenheid om tegen erkenning schriftelijk bezwaar te maken bij het bestuur van de Atletiekunie, p/a bondsbureau.

Goedkeuring buitengewoon lidmaatschap per 1 maart 2024

Stichting Endurance Sports te Zaandam, organisatiecode X0003906. Het doel van de stichting is het organiseren van Beachrunning evenementen langs de Nederlandse kustlijn.

Vereniging Vrienden van de Atletiek te Amsterdam, organisatiecode X0001913. Het doel van de vereniging is o.a. het organiseren van Jeugdinterlands en inspiratiedagen voor de jeugd e.d.

Aanvraag buitengewoon lidmaatschap

Stichting Organisatie Sportevenementen Haarlemmermeer te Haarlemmermeer heeft het buitengewoon lidmaatschap aangevraagd. Het doel van de stichting is het promoten en wedstrijdelement bij hardloopevenementen.

Stichting Ultraloop Winschoten te Winschoten heeft het buitengewoon lidmaatschap aangevraagd. Het doel van de stichting is het organiseren van de RUN Winschoten Ultraloop, estafette 10x10 km en Lutje RUN kids.

Stichting Dispensatio te Elburg heeft het buitengewoon lidmaatschap aangevraagd. Het doel van de stichting is het organiseren van o.a. De Wallenloop Elburg, Havenloop, Vogelloop en Vogel wandeltocht.

SQM Holding B.V. te Valkenburg aan de Geul heeft het buitengewoon lidmaatschap aangevraagd. Het doel van de organisatie is om tijdens het evenement 24hrs Sittard van dit jaar een wereldrecordpoging zal worden gedaan. Overeenkomstig artikel 6 lid 3 van het algemeen reglement bestaat gedurende 1 maand na deze publicatie gelegenheid om tegen erkenning schriftelijk bezwaar te maken bij het bestuur van de Atletiekunie, p/a bondsbureau.

Nieuwe loopgroep hardlopen.nl per 1 maart 2024

Fun Runners Cothen (B0005011) te Cothen

Clubfunctionarissen gewijzigd?

Zijn er wijzigingen geweest in de functionarissen van jullie club? Zorg er dan voor dat deze mutaties verwerkt worden zodat wij over de juiste gegevens beschikken en functionarissen geen informatie van ons missen. Had de oude functionaris een inlog voor Volta? Vergeet deze dan niet te beëindigen in Volta (via Gebruikersbeheer). Ook voor diverse andere onderwerpen die betrekking hebben op de ledenadministratie vragen wij jullie aandacht. Lees hier verder.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Arda Pommer