Verkiezing sportaccommodatie van het jaar 2021

Geplaatst op Dinsdag, 16 februari 2021
Verkiezing sportaccommodatie van het jaar 2021

Wordt jouw club "sportaccommodatie van het Jaar 2021"?

Is jouw club goed bezig met energiebesparing? Nemen jullie maatregelen om afval te verminderen? Of creëren jullie een win-win situatie met de omgeving door de accommodatie te delen met bijvoorbeeld een buitenschoolse opvang, een scoutingvereniging of een praktijk voor fysiotherapie? Misschien verdient jouw accommodatie het dan wel om de titel ‘Sportaccommodatie van het Jaar 2021’ te mogen voeren.

Op 22 april 2021 wordt voor de tweede keer de award voor "Sportaccommodatie van het Jaar" uitgereikt. Vorig jaar ging voetbalvereniging Wolfaartsdijk er met de titel vandoor. Voetbalvereniging Angerlo Vooruit was de winnaar van het Beste Initiatief Duurzaamheid. Dit jaar zijn de beide categorieën samengevoegd tot de verkiezing van meest duurzame Sportaccommodatie van het Jaar. Heeft jouw vereniging de meest duurzame accommodatie van 2021? Meld je dan snel aan! De inschrijving sluit op vrijdag 12 maart.

De titel ‘Sportaccommodatie van het Jaar’ wordt tijdens de Vakbeurs Sportaccommodaties toegekend door een deskundige vakjury. De jury bestaat uit afgevaardigden vanuit NOC*NSF, Kenniscentrum Sport en Bewegen, Mulier Instituut en RVO. Mocht de beurs in verband met de dan geldende coronamaatregelen niet door kunnen gaan, de uitreiking van de award gaat wél door. Hier wordt dan een online alternatief voor georganiseerd.

Doe mee en kijk voor meer informatie op Sportaccommodatie van het jaar. Wie weet gaat de award dit jaar naar een atletiekvereniging!