Samenwerking Sportief Groot Worden en Atletiekunie richting EK Indoor Atletiek 2025

Geplaatst op Dinsdag, 9 juli 2024
Samenwerking Sportief Groot Worden en Atletiekunie richting EK Indoor Atletiek 2025
© Provincie Gelderland

De Atletiekunie en Sportief Groot Worden gunnen kinderen een veilige omgeving waarin zij uitgenodigd worden om te bewegen en hier vaardig in te worden. Zo kunnen ze een leven lang blijven genieten van sport. 

De kracht van breedtesport, maatschappelijke activaties en de inspirerende werking van topsport is onmiskenbaar groot. Wouter Hebbink ‘Regisseur Sportief Groot Worden’ vertelt daarover: ‘we zijn ontzettend blij met de sportieve inzet van de Atletiekunie. Ze bieden een breed pakket aan maatschappelijke activaties in aanloop naar de EK Indoor Atletiek 2025 in Gelderland en stimuleren daarmee sport en bewegen in de breedste zin’. 

Sportieve menukaart voor iedere basisschool in Gelderland

De gebundelde krachten hebben geleid tot een sportieve menukaart vol uitdagende en inspiratievolle activiteiten. Als basisschool wil je dit niet missen! De menukaart is zó samengesteld dat iedere basisschool iets te kiezen heeft. Of het nu een EK Challenge Box is of een topatleet op school. Tom Froon van de Atletiekunie zegt: ‘de menukaart is gevuld in samenwerking met verschillende maatschappelijk partners van de EK Indoor Atletiek 2025. Stuk voor stuk activiteiten die basisschoolleerlingen op een verrassend toffe manier in aanraking laten komen met atletiek.’

Meer weten over deze samenwerking of gebruik maken van de menukaart?