Onderscheiding voor organisatie EK Junioren Hengelo

Geplaatst op Maandag, 10 september 2007
Onderscheiding voor organisatie EK Junioren Hengelo

Atletiekunievoorzitter Wim Slootbeek heeft 7 september de Wim de Beer Plaquette uitgereikt aan Fedde Zwanenburg, voorzitter van het Locale Organisatie Comité (LOC) van de EK Junioren in Hengelo.

De Wim de Beer Plaquette wordt jaarlijks uitgereikt aan een persoon, instantie of comité die zich op organisatorisch gebied op bijzondere wijze heeft onderscheiden in de atletieksport. Bij de uitreiking roemde Wim Slootbeek de verdiensten van de vele medewerkers en vrijwilligers bij de organisatie van dit evenement. De Atletiekunie heeft zowel van European Athletics, federaties maar ook van atleten en coaches complimenten ontvangen voor de wijze waarop dit evenement in Hengelo werd georganiseerd. De Atletiekunie wil met de onderscheiding iedereen die aan dit evenement heeft bijgedragen in de complimenten betrekken.

Normaliter wordt de Wim de Beer Plaquette pas uitgereikt tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Atletiekunie, maar de vrijwilligersbarbecue was een uitgelezen kans om deze onderscheiding uit te reiken.