Berichten van de ledenadministratie februari 2024

Geplaatst op Donderdag, 1 februari 2024
Berichten van de ledenadministratie februari 2024

Clubfunctionarissen gewijzigd?

Zijn er wijzigingen geweest in de functionarissen van jullie club? Zorg er dan voor dat deze mutaties verwerkt worden zodat wij over de juiste gegevens beschikken en functionarissen geen informatie van ons missen. Had de oude functionaris een inlog voor Volta? Vergeet deze dan niet te beëindigen in Volta (via Gebruikersbeheer). Ook voor diverse andere onderwerpen die betrekking hebben op de ledenadministratie vragen wij jullie aandacht. Lees hier verder.

Aanvraag wijziging clubtenue

Gloria Atletiek (V0013352) te Baarle-Nassau heeft verzocht het clubtenue als volgt te mogen wijzigen. Shirt: borst en rug donker marineblauw, links en rechts verticale witte baan, onder oksel verticale licht marineblauwe baan, op de borst en op de rug verenigingslogo in wit. Short: zwart. Eventuele bezwaren kun je binnen één maand na publicatie richten aan Arda Pommer.

Aanvraag nieuwe vereniging

LintRunners te Vleuten heeft het lidmaatschap bij de Atletiekunie aangevraagd. Het clubtenue bestaat uit shirt: groen met een bloemlogo op linkerborst en achterzijde gevolgd met tekst LintRunners; short: zwart. Overeenkomstig artikel 6 lid 3 van het algemeen reglement bestaat gedurende 1 maand na deze publicatie gelegenheid om tegen erkenning schriftelijk bezwaar te maken bij het bestuur van de Atletiekunie, p/a bondsbureau.

Aanvraag buitengewoon lidmaatschap

Stichting Endurance Sports te Zaandam heeft het buitengewoon lidmaatschap aangevraagd. Het doel van de stichting is het organiseren van Beachrunning evenementen langs de Nederlandse kustlijn. Overeenkomstig artikel 6 lid 3 van het algemeen reglement bestaat gedurende 1 maand na deze publicatie gelegenheid om tegen erkenning schriftelijk bezwaar te maken bij het bestuur van de Atletiekunie, p/a bondsbureau.

Vereniging Vrienden van de Atletiek te Amsterdam heeft het buitengewoon lidmaatschap aangevraagd. Het doel van de vereniging is o.a. het organiseren van Jeugdinterlands en inspiratiedagen voor de jeugd e.d.. Overeenkomstig artikel 6 lid 3 van het algemeen reglement bestaat gedurende 1 maand na deze publicatie gelegenheid om tegen erkenning schriftelijk bezwaar te maken bij het bestuur van de Atletiekunie, p/a bondsbureau.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Arda Pommer