Berichten van de ledenadministratie juli 2024

Geplaatst op Donderdag, 4 juli 2024
Berichten van de ledenadministratie juli 2024

Aanvraag wijziging clubtenue

STB (V0017354) te Landgraaf heeft verzocht het clubtenue als volgt te mogen wijzigen. Shirt in de kleuren zwart en felblauw waarbij het zwart vanuit de rechterhoek in grove puntjes overloopt in het blauw. De halsboord is zwart en er zijn geen biesjes in andere kleuren. In de rechterbovenhoek het logo van Balans (de producent) en in de linkerhoek het nieuwe clublogo in de kleur zwart. Het broekje is geheel zwart met het logo van Balans op het rechterbeen en het nieuwe clublogo in het wit op het linkerbeen. Het nieuwe clublogo bestaat uit een rennend figuur met starnummer 1984 (het jaar van oprichting van STB) die schuin naar voren loopt over drie banen. De letters van de club (STB) staan van boven naar beneden aan de linkerkant van het figuur. De gehele tekening is omgeven door een cirkel waarbij de drie banen aan de onderkant deze cirkel doorbreken. Tevens hebben zij een overgangstermijn van 6 maanden aangevraagd (1 januari tot en met 30 juni 2025). Eventuele bezwaren kun je binnen één maand na publicatie richten aan Arda Pommer

Toestemming wijziging clubtenue

Loopgroep Hoorn (V0004129) te Hoorn heeft toestemming ontvangen het clubtenue als volgt te mogen wijzigen. Shirt: geel met blauw/zwarte opdruk; Short: zwart. Overgangstermijn van 1 juli tot 1 november 2024.

Nieuwe loopgroep hardlopen.nl per 1 juli 2024

BOZRunners (B0012001) te Nieuw-Vossemeer

Mutaties binnen de club? Verwerk ze!

Zijn er wijzigingen geweest in de functionarissen van jullie club? Zorg er dan voor dat deze mutaties verwerkt worden zodat wij over de juiste gegevens beschikken en functionarissen geen informatie van ons missen. Had de oude functionaris een inlog voor Volta? Vergeet deze dan niet te beëindigen in Volta (via Gebruikersbeheer). Ook voor diverse andere onderwerpen die betrekking hebben op de ledenadministratie vragen wij jullie aandacht. Lees hier verder.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Arda Pommer