Berichten van de ledenadministratie maart 2023

Geplaatst op Donderdag, 2 maart 2023
Berichten van de ledenadministratie maart 2023

Aanvraag wijziging clubtenue

Atletiek Leudal te Heythuysen heeft verzocht het clubtenue als volgt te mogen wijzigen. Topje/singlet/T-shirt: lichtblauw waarop gele en zwarte diagonale strepen zijn afgebeeld. Op borsthoogte een verenigingslogo met de tekst Atletiek Leudal. Short: zwart. Ook hebben zij een overgangstermijn van 6 maanden aangevraagd. Eventuele bezwaren kun je binnen één maand na publicatie richten aan aan Arda Pommer.

Goedkeuring wijziging clubtenue

DOKEV (04160) te Anna Paulowna heeft toestemming ontvangen het clubtenue als volgt te mogen wijzigen. Shirt (lang en korte mouw, singlet en topje): lichtblauw, midden op de borst het verenigingslogo, op de rug verenigingsnaam in het wit. Jasje: donkerblauw met verenigingsnaam en logo in het wit op de borst, op de rug verenigingsnaam in het wit. Broek (diverse designs): zwart met eventueel lichtblauwe verticale band met verenigingslogo. Overgangstermijn: 1 maart tot 1 september 2023.

Aanvraag buitengewoon lidmaatschap

Stichting Diversiteitsland te Amsterdam heeft het buitengewoon lidmaatschap aangevraagd. Het doel van de stichting is o.a. het organiseren van de Indische Buurt Run. Overeenkomstig artikel 6 lid 3 van het algemeen reglement bestaat gedurende 1 maand na deze publicatie gelegenheid om tegen erkenning schriftelijk bezwaar te maken bij het bestuur van de Atletiekunie, p/a bondsbureau.

Nieuwe Loopgroep Hardlopen.nl per 1 maart 2023

Track Team Utrecht (B0005010) te Odijk

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Arda Pommer