Berichten van de ledenadministratie mei 2024

Geplaatst op Woensdag, 1 mei 2024
Berichten van de ledenadministratie mei 2024

Toestemming wijziging clubtenue

  • Altena Road Runners (V0013263) te Giessen-Woudrichem heeft toestemming ontvangen het clubtenue als volgt te mogen wijzigen. Shirt: wit met oranje; short: zwart.
  • Atletiek Vereniging Jahn II (V0024511) te Stadskanaal heeft toestemming ontvangen het clubtenue als volgt te mogen wijzigen. T-shirt/singlet/topje: navy blue met op de linkerborst het clublogo. Hotpants/tight: zwart. Overgangstermijn 1 april tot 1 oktober 2024.

Aanvraag nieuwe vereniging

Loopvrienden Amsterdam te Amsterdam heeft het lidmaatschap bij de Atletiekunie aangevraagd. Het clubtenue bestaat uit shirt: groen met groen/wit logo op linkerborst, naam op achterzijde; short: zwart. Overeenkomstig artikel 6 lid 3 van het algemeen reglement bestaat gedurende 1 maand na deze publicatie gelegenheid om tegen erkenning schriftelijk bezwaar te maken bij het bestuur van de Atletiekunie, p/a bondsbureau.

Beëindiging Vereniging per 7 april 2024

Vita Running (V0016393) te Maasbracht.

Aanvraag buitengewoon lidmaatschap

4Ameland te Voorthuizen heeft het buitengewoon lidmaatschap aangevraagd. Het doel van de stichting is het organiseren van het hardloopevenement Adventurerun op Ameland. Overeenkomstig artikel 6 lid 3 van het algemeen reglement bestaat gedurende 1 maand na deze publicatie gelegenheid om tegen erkenning schriftelijk bezwaar te maken bij het bestuur van de Atletiekunie, p/a bondsbureau.

Goedkeuring buitengewoon lidmaatschap per 1 mei 2024

Stichting Nijmegen Global Athletics te Nijmegen, organisatiecode X0018918. Het doel van de stichting is het organiseren van het onderdeel Track & Field series en de NK 10.000 m.

Houd de clubgegevens actueel!

Zijn er wijzigingen geweest in de functionarissen van jullie club? Zorg er dan voor dat deze mutaties verwerkt worden zodat wij over de juiste gegevens beschikken en functionarissen geen informatie van ons missen. Had de oude functionaris een inlog voor Volta? Vergeet deze dan niet te beëindigen in Volta (via Gebruikersbeheer). Ook voor diverse andere onderwerpen die betrekking hebben op de ledenadministratie vragen wij jullie aandacht. Lees hier verder.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Arda Pommer