Vertrouwenscontactpersoon in de praktijk woensdag 17 april 2024

Let op: inschrijven is niet nodig Een vertrouwenscontactpersoon (VCP) is een belangrijke schakel binnen een atletiekvereniging; het geeft atleten de kans om melding te maken en steun te zoeken.

Een vertrouwenscontactpersoon (VCP) is een belangrijke schakel binnen een atletiekvereniging; het geeft atleten de kans om melding te maken en steun te zoeken.

Maar waar moet je dan zoal aan denken? Wat voor meldingen komen er binnen bij clubs en hoe ga je daarmee om? Leer van elkaar en sluit je vrijblijvend en kosteloos aan bij een van de twee online bijeenkomsten speciaal voor vertrouwenscontactpersonen. 

De eerste is op woensdag 17 april, de tweede op donderdag 18 april.

Opzet: 
19:30 - 19:45: korte introductie door Atletiekunie
19:45 - 20:30: bespreken casussen (afhankelijk van de casussen is een uitloop mogelijk)

Inbrengen casussen
Heb jij een casus die je graag wilt bespreken? Mail dan jouw bijdrage naar Mandy Nagengast, vertrouwenscontactpersoon Atletiekunie. Uiteraard worden alle bijdragen vertrouwelijk behandeld. De casussen worden anoniem besproken tijdens de bijeenkomst. Vermeld in je mail op welke datum je aansluit (17 of 18 april). Vanwege de voorbereiding ontvangen we je bijdrage uiterlijk 14 april.

Deelnemen bijeenkomst
Aanmelden is niet nodig. Gebruik onderstaande MS-Teams link om deel te nemen aan de bijeenkomst van 17 april: Klik hier om deel te nemen aan de vergadering

Startdatum: donderdag, 18 apr 2024
Einddatum: donderdag, 18 apr 2024
Contactpersoon: Mandy Nagengast
Contact e-mailadres: [email protected]

Opleidingsdagen

Online sessie woensdag, 17 april 2024 van 19:30 tot 20:30

Doe jij ook mee?

Donderdag, 18 apr 2024

Overig 1 sessie

Inschrijving gesloten