Sportpromotie en aanbod

De Atletiekunie zet de sporter centraal en creëert kwalitatief, passend en inclusief sportaanbod op basis van de wensen, behoeften en levensfase. Zo bouwen we aan een “leven lang atletiek” voor diverse doelgroepen. We ondersteunen clubs met het in de markt zetten en promoten van (flexibel) sportaanbod.

nijntje Beweegdiploma

Samen met de KNGU bieden wij vanaf september 2022 het nijntje Beweegdiploma aan onze clubs aan. Het nijntje Beweegdiploma is een compleet en verantwoord beweegprogramma waarin kinderen vanaf twee jaar spelenderwijs en vooral met plezier alle belangrijke basisvormen van bewegen leren, gewoon bij jou op de baan of het middenterrein. Met het 20-weeks durende programma helpen we zo jouw club te bouwen aan een sterk fundament van jeugdleden. Wij starten dit najaar met de leeftijdscategorie vier/vijf jarigen (pilotjaar).

Lees meer
OldStars hardlopen

OldStars is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds en haar partners Menzis en het Ministerie van VWS om ouderen in beweging te houden en hen de mogelijkheid te geven de sociale voordelen van het verenigingsleven te (blijven) ervaren.

Lees meer
Yakult Start to Run

De cursus Yakult Start to Run staat al jarenlang bekend als dé beginnerscursus van de Atletiekunie. In samenwerking met onze aangesloten clubs stimuleren we zoveel mogelijk mensen om via dit verantwoorde programma de eerste stappen te zetten. Ben jij als club aangesloten bij de Atletiekunie, dan mag ook jouw club dit programma aanbieden. Het is een mogelijkheid om met dit programma nieuwe leden (tijdelijk) aan jouw club te binden.

Lees meer
Jouw sportaanbod aanmelden op Zoek & Boek

Zoek & Boek is een platform van de Atletiekunie en onderdeel van hardlopen.nl. Is jouw club bij ons aangesloten? Dan kan jij je aanbod aan activiteiten kenbaar maken via dit platform.

Lees meer