Meld je aan voor de Club van de Toekomstsessie

Geplaatst op Donderdag, 1 september 2022
Meld je aan voor de Club van de Toekomstsessie
© BSR Agency

Hoe ziet jouw club eruit over een jaar of tien? Werken we in 2032 nog steeds volgens het huidige verenigingsmodel? Zijn er dan meer professionele kaderleden? Zijn de meeste accommodaties dan multifunctioneel? Wordt atletiek op de BSO vanzelfsprekend? Stap uit de waan van de dag en ga met collega-bestuurders in gesprek over de atletiekclub van de toekomst. Wat is jouw visie hierop en luister hoe andere bestuurders hierover denken. Meld je aan op één van de locaties!

Club van de Toekomst avondsessies voor bestuurders

In het najaar organiseren we door het hele land een aantal Club van de Toekomst-sessies. We duiken in de wereld van 2032 en gaan samen op zoek naar de stappen die nodig zijn om daar te komen. Je gaat naar huis met veel inspiratie en inzichten die waardevolle input geven voor je eigen meerjarenbeleid.

Deze sessies zijn specifiek bedoeld voor bestuurders van atletiekverenigingen. Voor de bestuurders van loopverenigingen en loopgroepen worden specifieke bijeenkomsten georganiseerd. Deze data en locaties worden in de loop van september gecommuniceerd.

Als vertrekpunt van de sessie gebruiken we hierbij de algemene resultaten van de verenigingsmonitor. Ook als je de verenigingsmonitor niet hebt ingevuld, is het bijwonen van een sessie waardevol. Voorbereiden is niet nodig. Ga de sessie open en nieuwsgierig in.

De sessie wordt geleid door een medewerker van de Atletiekunie. Daarnaast is de clubadviseur van de betreffende provincie aanwezig voor eventuele vragen.

Locaties en data

De sessies worden gehouden op 10 locaties verspreid door het land. Je bent vrij om aan te sluiten bij de sessie die jou het beste uitkomt. Ook mag je met meerdere bestuursleden van jouw club aansluiten.

Locatie Op de accommodatie van Datum sessie

Utrecht

U-Track

woensdag 12 oktober

Bergen op Zoom

Spado

dinsdag 18 oktober

Emmeloord

AV NOP

dinsdag 25 oktober

Amsterdam

AAC

dinsdag 1 november

Den Haag

HAAG Atletiek

donderdag 3 november

Hengelo

MPM

maandag 7 november

Sittard

AV Unitas

donderdag 10 november

Apeldoorn

AV '34

maandag 14 november

Assen

AAC '61

donderdag 17 november

Eindhoven

Eindhoven atletiek

maandag 21 november

Aanmelden

Alle bijeenkomsten starten om 19.00 uur en duren tot ongeveer 21.30 uur. Uiteraard wordt er gezorgd voor koffie of thee. Je kunt je aanmelden via de button of via de Atletiekunie agenda. Meld je minimaal een week voor de betreffende datum aan (let op, sommige locaties hebben een maximaal aantal bezoekers).