Inschrijving 27e Looptrainersdag open voor licentiehouders!

Geplaatst op Dinsdag, 12 september 2023
Inschrijving 27e Looptrainersdag open voor licentiehouders!

Op 4 november organiseren we voor de 27e keer de Looptrainersdag. Hét evenement voor alle hardlooptrainers van Nederland. Dus ook voor jou! Omdat jij wekelijks, in weer in wind, jouw trainingsgroep weet te motiveren en in beweging te houden. Vannacht om 00:00 uur is de inschrijving geopend voor houders van een trainerslicentie en inmiddels zijn de eerste 254 aanmeldingen binnen. Donderdag 14 september opent de inschrijving voor iedereen.

Sterke trainers, sterke clubs

Vierenveertig enthousiaste experts zitten in de startblokken om hun kennis en inzicht met jou te delen. Belastbaarheid en herstel, blessurepreventie, voeding, mindset, kracht, trainingsopbouw alles komt aan bod in een totaal van maar liefst 110 workshops. De deelnemers maken zelf een keuze uit drie sessies met onderwerpen waarin ze zich willen ontwikkelen. In het aanbod is rekening gehouden met de verschillende niveaus van de trainers. De workshops zijn praktisch van opzet zodat het geleerde direct toepasbaar is op de eigen trainingsgroep. En dat is ook meteen het thema van de Looptrainersdag: met sterke, goed opgeleide trainers, creëer je sterke, toekomstbestendige clubs.

Alle informatie over het evenement vind je op www.looptrainersdag.nl. Voor vragen kan je per mail terecht bij het projectteam.